Volgers

Volgers

vrijdag 25 augustus 2017

terug bij af

De laatste weken ging het steeds beter met mijn rug. Vaak uren lang geen pijn. Al eerder probeerde ik elke dag een kwartiertje in de tuin te werken. Om de grootste verwildering een beetje in toom te houden.Afgelopen week werd ik te enthousiast. En moet het bekopen met een flinke terugslag. Echt helemaal terug naar af.Ook vertelde deze week een meneer aan de dijk,dat hij door dagelijkse oefeningen van zijn zelfde soort rugpijn af was. Waarna ik dacht "Dat moet mij toch ook lukken". Dat zal ook wel, maar alleen nu helemaal van voren af aan.
Ik ga op zoek naar iemand, die de tuin wil onderhouden. Want op deze manier wordt het een oerwoud. En ik waag me er voorlopig niet meer aan.

3 opmerkingen:

  1. Verdorie, dat is waardeloos. Weet je heel zeker dat je geen beenlengteverschil hebt of een voetprobleem? Ik had 1,5 cm en na aanmeten van een hakverhoging en enkele maanden wennen, was het probleem verholpen. Goede rugoefeningen zijn een goede aanvulling om de zaak soepel te houden. Sterkte in elk geval.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee,de chiropractor controleert beenlengte. Foto's gaven artrose te zien.Achteraf heb ik al vaker een tijd last gehad. Alleen nu veel meer.

      Verwijderen