Volgers

Volgers

zondag 25 februari 2018

telefoon-dagje

Het was een zondag met telefoontjes. Een plezierige afleiding . Eerst mijn schoonzus. "Ik bel je regelmatig, nu je niet kunt lezen en tv kijken "zei ze. Later meer dan een uur kletsen met mijn vriendin in Suriname. Alsof we bij elkaar op de thee zaten. Aan het eind van de middag belde mijn zus nog.
Mijn man maakte een veiligheidsbril passend. Nu kan ik met Merle naar buiten en heb geen last van de koude wind. Ik ben wel heel oplettend, want in de verte zie ik niet veel. Vanochtend ging ik de fout in. Aan de overkant liep een joggende schim. Ik zag niet, dat er nog een hond bij was. Merle schoot er op af. Dan komt ze wel meteen terug na een bevel, maar het is niet de bedoeling.
"Ik bof" zei mijn man. Hij wilde afwassen. "Laat maar staan voor mij, dan heb ik iets te doen" stelde ik voor. Ik voel met mijn vingers of iets helemaal glad en schoon is.
De laatste aflevering van China probeer ik in stukjes van een kwartier via de pc te zien. Ook afleiding en anders heb ik tegen de tijd van de nieuwe bril een enorme hoeveelheid programma's opgenomen.

7 opmerkingen:

 1. Toch nog een leuk blog gepost! Een voorspoedig herstel toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Izerina,
  Waarom geen luisterboeken? Dat is ook fijn om te doen!
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ER ligt er al eentje klaar. Tot nu toe luisterde ik 's avonds naar muziek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet nog ergens bandjes hebben liggen met Otje en PinkeltješŸ˜‰

   Verwijderen
  2. Heb je ze nog? Wat heb ik jullie vaak voorgelezen.

   Verwijderen
 4. Ik heb een tip voor jou: op www.radioboeken.be kan je gratis boeken beluisteren / downloaden om te beluisteren. Ik hoop dat je dit ook vanuit Nederland kan.

  BeantwoordenVerwijderen