Volgers

Volgers

woensdag 27 oktober 2021

snelle verkoop

Op dit moment heb ik moeite met het vinden van de juiste schoenen. Al jaren draag ik ecco's,heel licht met soepele zool. Dat heb ik de minste pijn van knie-artrose. Helaas is dit type schoen nu niet te koop. Ik probeerde al een ander merk en dat draagt een dagdeel goed. Toen kocht ik ecco's via internet. Het leek goed,maar na een paar uur lopen was het helemaal niks...... Ik heb de schoenen op "koopjeshoek"gezet.Binnen 5 minuten reageerde een mevrouw,die wel eens vaker iets van me kocht. "Wil je soms ook het milieu-boek hebben,dat ik op "ik geef weg"heb staan?"vroeg ik. Ja hoor,meteen alles weg. Zij blij en ik ook. Nu loop ik op pas gekochte nieuwe schoenen. Wel beter dan het vorige paar,maar zo jammer,dat die oude modelletjes er niet meer zijn. Die schoenen ga ik afdragen tot ze echt uit elkaar vallen. En daarna? Pijnstillers door de huidige schoenmode?

11 opmerkingen:

  1. Ze zijn een beetje duur maar lopen met reuma voeten heerlijk.Xsensible.
    Misschien verkrijgbaar bij een schoenwinkel in je buurt?
    Kun je ze eens passen.
    Succes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het met de vorige schrijfster eens. Ik heb ook die schoenen omdat ik verder overal last van heb. Ze zijn inderdaad verschrikkelijk duur. De prijs heeft me lang tegengehouden en ze worden nog steeds duurder. Maar ja, ik wandel veel en zonder die schoenen zou het echt niet meer lukken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook dure schoenen nodig omdat mijn inlegzool er in moet passen. Ik heb al regelmatig mooie schoenen via marktplaats kunnen kopen voor 30 euro ipv 189,00. Gewoon een zoekopdracht ingeven op MP en dan rustig afwachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, goede schoenen. Ik had jarenlang een merk waar mijn voeten heel blij mee waren, maar helaas dat merk wordt al jaren niet meer gemaakt. Ik vond deze zomer een paar open schoenen bij de kringloop van dat merk, nauwelijks gedragen. Maar nu moet ik weer op zoek. Want de goedkope winterschoenen van vorig jaar zijn kapot. Ellende.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb al jaren Durea en koop ze op MP al 15 paar en slecht 1x miskoop. Omdat mijn voeten steeds moeilijker worden en ik ortese onder tenen heb moet is dus weer op zoek naar bredere. Morgen komt er weer een paar invl verzenden 25 euro

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O ja en makkelijke schoenen zijn zo belangrijk. Maar ik heb gemerkt dat de schoenen niet minder makkelijk zijn maar mijn voeten meer moeilijk 🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mephisto mobiles zijn heel goede schoenen. Duur maar het geld waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat te doen met een paar voeten die lomp en breed zijn? En ook nog eens tenen die i.p.v. schuin af te lopen allemaal bijna net zo lang zijn als de grote teen? En daarbij mooie slanke enkels en benen? Jaren lang heb ik geleden met schoenen die aan de voorkant te smal waren of aan de achterkant te breed. Vooral het kleine teentje aan de rechterkant moest het ontgelden en heeft me veel pijn bezorgd. En toen kwam de oplossing, dankzij mijn zus die in Spijkenisse woont. Rutten Schoenen specialiseert in schoenen die in meerdere breedtes te koop zijn. Ik koop er het merk Wolky voor alledaags en Durea of Verhulst als ik gekleed voor de dag wil komen. Ik kom er speciaal voor uit Londen, krijg geen wisselgeld van 300 Euro maar mij zijn die schoenen goud waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb hele goede ervaringen met Birkenstock-schoenen, bekend van de sandalen en slippers. Ik heb twee paar veterboots die ik om en om draag. Gewoon online gekocht. Wat een heerlijke schoenen!

    Een hartelijke groet van Jo.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Droom van schoenen waar je zo in wegloopt en blijft lopen. Altijd pijn aan tenen. Bredere leest; nog steeds pijn. Dure wandelschoenen; idem. Alleen mijn birkenstockslippers zitten heerlijk, maar alleen voor binnenshuis. Dus lees met interesse mee.
    Hoop dat je wat hebt aan de goede ervaringen van je lezers.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijnzittende schoenen zijn onmisbaar. Hopelijk vind je nieuwe naar je zin.

    BeantwoordenVerwijderen