Volgers
Volgers
zondag 17 december 2023
Winterkost
Vorige week leende ik een veganistisch kookboek bij de bieb. Daar stond een recept in van "biet au vin". Het leek me heerlijk,dus ik probeerde het gisterenavond. Bijna 40 min stonden de biet en andere groenten met de kruiden in wijn te pruttelen op het gas.Het rook zo lekker,dat ik maar kort de raamventilator aanzette. Het smaakte net zo lekker als de geur was.Heerlijk,dit wordt een blijvertje.Bovendien had ik lang een echt warm gevoel in de buik.......... Het recept is gefotografeerd en sla ik op in mijn digi-receptenboek.Maar ik vermoed,dat ik aan het eind van de winter wel weet,hoe deze winterschotel gemaakt moet worden.Ik ga nog eens verder zoeken naar dat soort vullende groentenschotels.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Dat ziet er goed uit! En klinkt ook goed!
BeantwoordenVerwijderenDat recept kwam ik in een ander blog ook al tegen. We zijn niet vega maar heb het toch opgeslagen
BeantwoordenVerwijderenIk ben ook niet vega, maar het lijkt me heerlijk. Kan het bijna ruiken...
BeantwoordenVerwijderenDat klinkt als heel lekker, Izerina! bedankt voor de tip, ik ga ook eens zoeken naar het recept
BeantwoordenVerwijderenziet er heerlijk uit!!
BeantwoordenVerwijderenDat klinkt lekker zeg! Dit ga ik eens opzoeken Izerina.
BeantwoordenVerwijderen