Volgers

Volgers

vrijdag 6 april 2018

de kriebels

Oh, wat krijg ik de tuin-kriebels met dit weer. En zeker, als ik alle onkruid zie. Maar ik weet, dat ik niet moet gaan sjouwen of onkruid trekken. Ik heb nog wel in drie teiltjes  rucola en snijbiet gezaaid. Onder plexiglas wil dat wel opkomen.
Een mevrouw, die ik via via kende heeft beloofd mijn tuin te komen doen. We spraken af, dat zij met mooi weer zou bellen, als ze tijd had. Helaas heb ik nog geen telefoontje gehad. Toen heb ik vanochtend mijn hulp in nood voor het huishouden gevraagd, om minder in het huis te doen en het voortuintje onkruidvrij te maken. "Ik kan geen onkruid van plantjes onderscheiden" zei ze. Maar het ziet er weer geweldig uit.
Ik had een klein hoekje net uit de wind. Daar heb ik even vitamine D3 zitten verzamelen. De mussen tsjielpten, de duiven koerden, het was heerlijk. En er komen nog zulke dagen.

5 opmerkingen:

 1. Ja het is heerlijk weer en ook hier de tuinkriebels want de rozen moeten gesnoeid en ook hier tiert het onkruid welig .Jammer dat je zelf niet aan de slag kan .Een prachtige foto laat je zien
  Fijn weekend,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, wat frustrerend als je het dan zo ziet groeien. geniet van het zonnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig! Fijn dat je hulp had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag en morgen ook weer heerlijk weer. Onkruid groeit waar je bij staat (mijn zevenblad in ieder geval wel). Geniet lekker van de zon en de lente.

  BeantwoordenVerwijderen