Volgers

Volgers

dinsdag 11 februari 2020

volhouders



Sinds januari ben ik vijf keer gebeld door Delta. Men had een cadeau in de vorm van een aanbieding voor mij als trouwe klant. Ik had geen belangstelling en wimpelde het aanbod af. Nog twee keer zou ik een cadeautje krijgen. En steeds bellen met een anoniem nummer. Daar heb ik zo'n hekel aan.
Vorige week vroeg ik meteen de mevrouw van de Delta om een notitie te maken,zodat ik niet meer lastiggevallen werd. Dat zou ze doen. Nee dus, vanmiddag was het een meneer. Hij had nog niet het woord "Delta" genoemd of ik riep "nee!!!!!" "Eh" klonk het verbouwereerd. "Je collega van vorige week zou zorgen, dat ik niet meer lastig gevallen werd. En dat doe je dus wel. Ik heb geen belangstelling"zei ik wat nijdig en legde de hoorn er op. Meteen controleerde ik het belmeniet-register. Ik stond niet meer vermeld. Maar ik weet niet of die registratie ook geldt voor bedrijven waar je wel een contract mee hebt.
Op een blog las ik over een postfilter. Dat heb ik ook maar meteen genomen. Wat een gezeur toch allemaal.

2 opmerkingen:

  1. Ik geloof dat een bedrijf waar je bij bent, je wel mag benaderen. Maar wat vervelend, zeg, ja: gezeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slechte administratie hebben ze dan bij Delta. Maar oud-klanten mogen gebeld worden inderdaad. En het Bel-me-niet register is een wassen neus.

    BeantwoordenVerwijderen