Volgers

Volgers

dinsdag 3 september 2024

nieuwe kennis

Mijn mening over corona en vaccinatie heb ik hier niet gedeeld. Dat is ieders eigen standpunt. Maar met het bekend worden van "verborgen informatie"via de WOO-verzoeken in Nederland en de RKI-files in Duitsland,toch deze keer dit onderwerp. Omdat de kranten en tv-programma's er zo weinig over melden.

6 opmerkingen:

  1. Helaas is ook die info erg eenzijdig en de credentials van het collectief onduidelijk. Plus die shop er dan nog bij!
    Ik bespreek mijn twijfels liever met mijn huisarts, die mijn medische historie mee kan wegen en nooit gemakzuchtig voorschrijft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik bespreek het ook liever met mij huisarts. Uit Duitsland krijg ik zulke nare dingen te zien en te horen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb wat zitten lezen op Stichting Artsen Collectief en het zal wel dom van mij zijn maar het is zoveel informatie dat ik niet weet wat ik ermee moet. Zoveel informatie, meningen, waarop moet IK mijn beslissinge basseren.
    Ik lees twee reacties dat ze het met hun huisarts bespreken, maar wat als die wel bij de Stichting is aangesloten of juist niet. Wie moet je geloven en zelf kan ik niet met al die informatie overweg.
    We hebben alle prikken gehad, er geen last van gehad en geen Corona zijn wel van plan deze ook weer te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook gehoord dat de Stichting Artsen Collectief deze advertentie in de Telegraaf heeft geplaatst. Ik hoop dat veel mensen die lezen. En zich wellicht wat meer gaan verdiepen in deze materie. Ik begrijp wel wat Lot hierboven zegt: er is zoveel informatie en ook nog vaak tegenstrijdige, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar toch ... als je je voelhorens uitsteekt kom je al een heel eind, denk ik. En hier en daar wat lezen of luisteren naar mensen die je vertrouwt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goed dat je er weer eens aandacht aan schenkt, dank je

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik moet dat eens even gaan opzoeken; ik had hier nog niet van gehoord Izerina. Dankjewel voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen