Volgers

Volgers

zaterdag 30 december 2017

nat

Wat is er toch een regen gevallen de laatste twee maanden. De tuin is één modderbende. Ik ben al tijden niet naar de dijk geweest, omdat het daar zo glibberig is. Toen er een paar dagen geleden een dagje zon was, werd ik er helemaal blij van. Ik zou vergeten, hoe dat voelde. Zou het weer dan toch van slag zijn door milieu invloeden? Als je ziet, hoe extreem de kou in Canada en de VS is.
Maar het regenpak hangt klaar. Gisteren in de middag en avond had Merle de sluitspieren op slot uit spanning. Ik nam me voor vanochtend vroeg een eind te gaan fietsen, ongeacht het weer. Het motregende en dat viel weer mee. De enige ,die ik tegenkwam rond de klok van zes, was de buurvrouw op weg naar haar vroege dienst.
Nu is het nog stil. Een enkele vroege vuurwerk-knaller heeft zijn troep al afgeschoten. Ik ga straks proberen of ik nog een eindje kan lopen. En verder  de "oorlog"uitzitten. Kijken of ik de tv nog kan verstaan. De ene buurvrouw brengt oliebollen. De andere buurvrouw komt later in de avond hier Youp kijken en aftellen. We maken er het beste van.

3 opmerkingen:

 1. Hier in België hebben we geen last van die ellendige knallen. Alleen rond middernacht en dat is na een uurtje weer voorbij. Raar toch hoe twee buurlanden zo verschillend kunnen zijn. Zo erg voor alle dieren die niet weten wat er gebeurd. Sterkte en beste wensen voor een rustig en gezond 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk heb je een rustige oudejaarsavond. Hier aan de Belgische kust is alle officiële vuurwerk afgeschaft omwille van de verwachte storm.
  Ik wens je alvast het allerbeste voor een gezond en gelukkig 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for providing good information,Thanks for your sharing.

  หนังสยองขวัญ

  BeantwoordenVerwijderen