Volgers

Volgers

donderdag 21 december 2017

oud papierHet oude papier werd hier jaren lang één maal per maand opgehaald. Wel gemakkelijk. Tenslotte is het slepen met flessen, plastic, kleding en soms wat chemisch afval al een organisatie.
Maar nu stopte de club van het papierophalen er mee. De laatste keer was duidelijk zichtbaar op de stoepen, dat iedereen echt alle papiertroep wegdeed.
Al een paar keer nam ik in een klein doosje wat papier mee naar de container op een rondje met de hond. Toen kwam er vanochtend een brief van de gemeente. In afwachting van een nieuwe club met belangstelling voor papier-inkomsten gaat de gemeente maandelijks het papier ophalen. Wat een nette oplossing.
Het zou me niet verbazen, dat de gemeente wel moet ophalen. Het is heel gemakkelijk het papier in één van de ondergrondse restcontainers te gooien. En onze gemeente heeft al te veel restvuil vergeleken bij anderen . Maar ja, wat wil je, als het GFT bij het restvuil moet worden gekiept.
Ik heb een doosje klaargezet en ga weer papier sparen.

3 opmerkingen:

 1. Bij ons wordt het papier sinds dit jaar om de drie weken opgehaald door de gemeente. Super gemakkelijk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik woon op 2 minuten van de milieustraat en breng alles op mij eigen tijd, dat is heel prettig. Niet al te veel in huis te bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  หนังตลก

  BeantwoordenVerwijderen