Volgers

Volgers

zaterdag 3 maart 2018

vernieuwd

Al meer dan 30 jaar lees ik, nog steeds met plezier het blad "onkruid". Na mij wordt het doorgegeven en hebben nog een paar mensen er lol van. Gisteren lag de vernieuwde versie in de bus. Tot mijn verbazing met iets grotere letters. Ik had al eens gemaild over hun kleine druk en dan soms op gekleurde ondergrond. Slecht te lezen voor mij en ongetwijfeld ook anderen.
Eerst wilde ik het blad wegleggen. Tot over 3 wk, als ik weer kan lezen. Maar door het lettertype lukt het me een klein stukje te lezen. Het voelt als een bakje kersen, waar ik er steeds eentje van kan eten. Tekst consumeren en er van genieten.6 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook vaak last van. Beetje lastige ogen met veel cylinders en links en rechts heel verschillend. Vooral op gekleurde ondergrond is lastig, kleine lettertjes lees ik dan soms weer zonder bril heel dichtbij met 1 oog. Vooral in supermarkten als ik ingredienten wil lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja is gelukt nu ben ik weer mezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry Izerina van mijn 2 reacties. Op een of andere reden was mijn naam veranderd van Lot naar An Bosker door de e-mailadressen die ik gebruik. Had eerder een reactie geschreven dat ik een bericht als test gebruuikte om het te veranderen. Het veranderen is gelukt maar mijn reactie waarin ik dat uitlegde is wegg.
  Sorry nogmaals hoop dat ik nu weer gewoon mezelf blijf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn,dat het gelukt is. Ik had ooit iemand,die onder mijn naam zeer negatieve reacties schreef.

   Verwijderen
 4. Heb een paar jaar terug aan 1 oog een staaroperatie gehad en heb in dat oog ook een cilinder en droeg voorheen contactlenzen. Dus moest voor de meting eerst oog laten wennen aan contactlensloos zijn - dat vervormd je ogen ook kennelijk. En na verschillende metingen uiteindelijk lens geplaatst en wel zo dat ik in bed nog zonder leesbril kan lezen. Bij mij was het toen het oogkapje de dag erna eraf mocht eigenlijk al direct goed en kon ik lezen en kijken zonder wazigheid. Hoop dat het bij jou ook helemaal goed komt, want inderdaad; lezen is zo heerlijk.
  Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal dat straks zalig zijn , alles weer lezen.

  BeantwoordenVerwijderen