Volgers

Volgers

vrijdag 8 september 2023

bijna buren

Het huis hiernaast is bijna verkocht. Gelukkig maar. Vooral voor de oude buren. Maar hier was het ook stil. Ik had al het één en ander gehoord over de mogelijke koper.Gelukkig niet het gezin met vijf kinderen. Daarvoor is de gehorigheid via de slaapkamerramen te groot. .....Gisteren belde er een mevrouw aan. De mogelijke koper,die wat inlichtingen wilde.Ze kwam binnen en we hebben gezellig zitten praten. Ik kon positieve zaken vertellen over ons straatje en over het huis. Het enige puntje is een ev. reparatie aan de vloer. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan. Ik hoop,dat de koop doorgaat en vermoed,dat we er een prettige en rustige buurvrouw aan gaan hebben.......Ook het omgekeerde schooltje is al een eind afgebouwd. Ik ben benieuwd,wanneer de kinderen er in kunnen. Ook dat zal leven in de brouwerij brengen.

6 opmerkingen:

  1. Goede buren zijn zó belangrijk! (Zowel goede buren hebben als er een zijn, het komt natuurlijk altijd van twee kanten). Gelukkig leven wij in goede harmonie met al onze buren, wat ik echt een zegen vind. Hopelijk gaat het door met die nieuwe buurvrouw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zou fijn zijn, een buur is belangrijk. Wij hebben nog nooit vervelende buren gehad. Ik hoor natuurlijk weleens verhalen over vervelende buren die overlast veroorzaken, heel vervelend is dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is belangrijk. Ik heb geen aardige buren en daar baal ik van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk gaat het inderdaad door, deze rustige vrouw als buurvrouw! Een goede buur... nou ja: je weet, ik weet er alles van :-( Ik ga voor je duimen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Spannend nieuwe buren. Hopelijk klikt het. Dat is fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik hoop voor jullie dat dit je nieuwe buurvrouw mag worden.

    BeantwoordenVerwijderen