Volgers

Volgers

donderdag 14 december 2017

door kijken

Al eens eerder had ik gelezen over de gevolgen van netflix. Meer mensen slapen te kort. Ze zien een serie en kunnen dan niet meer stoppen. Ook een hele middag of avond vele afleveringen achter elkaar kijken is voor sommige mensen een feestje. Lekker eten en drinken er bij .
Wij hebben ook al een tijdje netflix. Eerst vond ik detectives en documentaires, waar elke aflevering een compleet verhaal is. Dat zie ik het liefst. Niet stoppen op een spannend moment en als kijker nieuwsgierig achterblijven.
Maar toen begon ik aan de serie "outlander". Hoewel elke 60 minuten een afgerond geheel is, merk ik, dat ik door wil kijken. Nieuwsgierig naar het vervolg en helemaal naar de afloop. Ik zou als een zombie op de bank kunnen blijven zitten.
Met die regenachtige dagen kijk ik overdag wel eens een uurtje tv. Want niet altijd heb ik een echt mooi boek, nu de bieb weg is. Dat was de laatste dagen steeds een duik in het verleden van de Highlanders. Gisterenavond besloot ik een eigen opname te bekijken. "Meten en weten". Gewoon prettig om weer eens iets leerzaams te zien.
Outlander kijk ik af. Maar ik weet niet, of ik weer aan zo'n lange serie begin.


6 opmerkingen:

 1. Vooral in de wintermaanden zijn we verslaafd echt serieus schandalig belachelijk en niet normaal he 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, mijn favoriete serie boeken. Dan heb ik goed nieuws voor je Izerina ;o) De derde serie is inmiddels bezig! En.. er zijn al 8 boeken. Waarschijnlijk kunnen we de rest van ons leven blijven kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, zolang je maar geen vierkante ogen krijgt. 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinds kort is Netflix ook ons huis ingeslopen; Voorlopig houd ik het nog bij films, maar mijn huisgenoten zijn verslaafd aan series.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!
  Thanks for sharing
  ตารางคะแนน

  BeantwoordenVerwijderen