Volgers

Volgers

woensdag 25 maart 2020

cadeautje

Met Valentijnsdag kwam de buurman langs met een cadeautje. Geen liefdesbetuiging maar een bedankje voor alle medeleven en hulp. Een leuk gebaar. Mijn man opende de fles wijn meteen en ik ging de boekenbon bewaren tot er iets moois uitkwam.
Kort daarna kwam de advertentie van het nieuwste boek van Juglen Zwaan en anderen. Ik bestelde het meteen in de voorverkoop. Onverwacht vroeg bracht de post gisteren die dikke pil. De verwachting was volgende week pas.Wat een mooi boek. Bijna een encyclopedie over het functioneren van het hele menselijk lichaam met allerlei adviezen.
De buren zaten gisteren in de tuin. Over het muurtje kon ik mijn nieuwste aanwinst tonen en nogmaals bedanken. Zo'n bundel leesvoer is helemaal plezierig nu de bibliotheek gesloten is.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke attentie en wat heb je een mooi boek uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoe je over de muur ook dit kon delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie het voor me, zo over die muur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig dat je 'over het muurtje' het boek kon laten zien. Dat klinkt knus en hartelijk : )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig! en je komt de tijd wel door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, en als er goede tips in staan, of je voelt je aangesproken door een verhaal, lees ik er graag over. Veel leesplezier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn, zo'n lieve buurman! Leuk hoe iedereen elkaar nu opzoekt, het zij met anderhalve meter afstand. En: ieder nadeel hep zijn voordeel, we kunnen nu lekker veel lezen! En ik ben ook weer gaan bloggen (https://eindepaniek.blogspot.com/)om inspiratie en (lees-)tips uit te wisselen. Veel leesplezier en geniet van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen