Volgers

Volgers

woensdag 11 maart 2020

junkie

Soms voel ik me een netflix-junkie worden. Toen we een paar jaar geleden mee mochten doen met het abonnement van de buren, wist ik niet, dat er zoveel te zien was.
Regelmatig kijk ik een boeiende docu. Maar bij gebrek aan detectives grijpen deze crime-fans steeds vaker naar een netflix-serie. En dat is het verslavende. Ik kan me voorstellen, dat sommige mensen alle afleveringen achter elkaar afkijken. Ergens las ik, dat er meer slaaptekort is door netflix. Maar ja, ze stoppen een aflevering altijd op zo'n boeiend punt.
De titels lees ik soms op een blog. En ook de buurvrouw en een vriendin geven tips.
Voor mij is twee uur kijken het maximum. Dat is meestal drie afleveringen achter elkaar . We gaan er echt voor zitten. Koffie en theepauze na het tweede deel. Mijn man zegt wel eens "zullen we nog eentje....?". Maar nee, dat trekken mijn ogen niet.
Dan is het wachten tot de volgende dag. Af en toe schiet het verhaal door mijn hoofd en ben ik benieuwd naar de afloop. Zo kijken we vanavond de laatste delen van de serie Marcella. Met een diepe zucht, als ik weet, wie het gedaan heeft.
Nee,dan is een afgerond verhaal van Vera heel wat rustiger kijken.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk als je even weg bent uit de realiteit toch? En zelf kan bepalen hoelang je kijkt. En geheel Corona-proof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb geen netflix maar ik kan het me helemaal voorstellen hoe je verleidt wordt de volgende aflevering te kijken. Ik neem op en kijk dan afleveringen na elkaar, zelfde verleiding. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Marcelle heb ik een stukje van gezien, maar ik ben ergens bij de eerste aflevering afgehaakt moet ik bekennen.

    BeantwoordenVerwijderen