Volgers

Volgers

vrijdag 7 juli 2017

bezoek

Regelmatig krijgen we bezoek van de buurhond. We horen getrippel en daar komt ze de keuken binnen. Kijkend of ze welkom is. Natuurlijk is het leuk. Soms zitten we 's avonds tv te kijken en dan komt die kleine nog even buurten.
Ze wordt langzamerhand vrijer in ons huis. Gisteren rook ze waarschijnlijk vanuit haar tuin de geur van kip. En ja hoor, de neus achterna. Thuis moet ze met koken in haar mand. Hier loopt ze bij het gasstel te snuffelen. Ik moet er nog iets op bedenken. Af zetten misschien.
Toen kreeg ik even iets van de straatfik,die ze was te zien. Ze rook in de hoek van Merle's etensbak en begon die lege bak toch helemaal uit te likken. Die goeiige Merle stond er gewoon bij te kijken.
Omgekeerd moet Merle bij Kyra thuis niet in de buurt van haar bak, bench of speelgoed komen. Dan gromt die kleine zachtjes. Dat wordt haar afgeleerd. Want vroeg of laat zie ik Merle nog een keer flink corrigeren.
 
 

1 opmerking:

  1. Bij ons komt de buurpoes vaak buurten. Maar dat is helemaal niet naar de zin van onze eigen kat, met grote ruzies tot gevolg.

    BeantwoordenVerwijderen