Volgers

Volgers

dinsdag 11 juli 2023

herrie

De kleine kruimel,waar ik wel eens op pas ,kan door een kattenluikje in haar tuin komen. Die mevrouw sluit het niet in de avond. Al een paar keer werd ik( en misschien anderen) wakker van het geblaf. Want zo klein ze ook is,als er paniek is,komt er een flink geluid uit.Ik ging twee keer aanbellen in de ochtend na het blaffen,maar helaas er was niemand thuis. Daarna vergat ik het..........Vannacht was het weer raak. Lang ook,want er was vuurwerk te horen.Ik kwam net die mevrouw tegen. Ze vertelde"Wat me nu is overkomen. Vannacht ging de bel en even later de telefoon. Stonden er twee dames op de stoep,die vroegen ,of het wel goed ging met me. Omdat het hondje een tijd lang zo paniekerig blafte".Ik heb verteld,dat het vaker gebeurde en er ongetwijfeld meer mensen wakker worden. Zelf hoort ze niets,in de nacht gaan de hoorapparaten uit. Ze beloofde het luikje te sluiten. Ik ben benieuwd,want ze vergeet wel eens wat.Toch wel zorgzaam,dat er iemand ging kijken ,of alles wel goed was.

5 opmerkingen:

  1. Wat lief... zorgzaamheid in plaats van ergernis. Fijne buurt lijkt het me waarin jullie wonen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is inderdaad zeer zorgzaam van de buurtgenoten. Als ik bij mijn buurvrouw ga informeren of er wat aan de hand is als de hond(en) blaffen, krijg ik te horen dat ik niet moet zeuren (en dan is ze nog vriendelijk).... Ik hoop voor je dat deze mevrouw vanaf nu niet meer vergeet het luikje te sluiten. Want blaffende honden 's nachts... niet fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er zijn veel manieren om met elkaar pm te gaan. Jammer genoeg zijn het niet altijd de beste manieren die gebruikt worden. Fijn nuurtje bij jou

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Inderdaad mooi dat er iemand kwam kijken of alles oké was met haar!

    BeantwoordenVerwijderen