Volgers

Volgers

vrijdag 20 juli 2018

boeken

Zo'n kleine tien jaar geleden kreeg ik een boek van Jed McKenna in handen. Het kwam heftig binnen, zijn visie. Ik ging meer lezen van Advaita schrijvers. Hun gedachtengoed of vingerwijzingen werden "normaal" voor me.
Een paar weken geleden pakte ik een boek van Wayne Liquorman uit de boekenkast om te herlezen. Ik was benieuwd,of er meer van hem vertaald was. En ja, nog één boekje. Dat ook nog eens tweedehands bij de bolle werd aangeboden.
Toen mijn broer en schoonzus hier waren, kreeg ik een boekenbon. Ik had zoiets van "ik kom wel een mooi boek tegen". Al lezend in mijn tweedehandsje , kwam ik een andere titel tegen. Die wilde ik wel graag hebben. Ik heb nog andere boeken van Ramesh Balsekar, die trouwens ook aan herlezen toe zijn.
Zo zit ik in de middag en avond heerlijk in de schaduw in de tuin. Te genieten van een mooi boek.5 opmerkingen:

 1. Hier worden ze ook regelmatig herlezen. In elke levensfase, bij elke grote verandering, blijken ze nieuwe inzichten te leveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om met een mooi boek in de tuin te zitten .Ik kom nog niet verder dan een tijdschrift af en toe omdat ik geen rust heb om een boek te lezen .Nog even over je reactie van gisteren ,ik zie alles prima hoor ook zelfs zonder bril .alleen het schermpje van mijn camera heb ik problemen mee.Gaat het nu inmiddels helemaal goed met jouw ogen ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee,één oog niet. Ik doe ijverig oogspieroefeningen

   Verwijderen
  2. Wat jammer nou ,ik hoop dat de oefeningen zullen helpen .

   Verwijderen