Volgers

Volgers

vrijdag 22 april 2022

druk

Al vaker heb ik zelf bij mijn knie en buik de hechtingen er uit gehaald. Dat scheelt weer een bezoek aan de dokterspraktijk. Deze keer zaten de hechtdraadjes op mijn rug en waren al wat ingegroeid. Dus toch maar netjes,zoals geadviseerd een afspraak proberen te maken.Maar de praktijk hier kampt met een personeelstekort en ziekte. Dus de assistente zuchtte diep bij de woorden "We zitten helemaal vol vandaag.". "Dan halen we de hechtingen er toch zelf uit"was mijn reactie. "Ziet u dat zitten?"vroeg ze verbaasd.Om er vriendelijk aan toe te voegen "Maar lukt het niet,bellen hoor! Dan zoek ik wel een gaatje"........Mijn man ziet dat letterlijk wat moeilijk zitten. Dus een dubbele leesbril op en een zaklamp er bij en het was snel gepiept. Gelukkig was de uitslag van het weefsel ook goed.

6 opmerkingen:

  1. Fijn dat weegsel goed is
    Paar maanden geleden aan rechtermidddelvinger geopereeerd en mijn doe-het-zelf partner heeft na 12 dagen de hechtingen eruitgehald, zaten goed los.
    Vandaag aan linker wijsvinger beide gewrichten wat aan geklust 😁 gaan we hopelijk ook wel zelf doen als we het tijd vinden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat vind ik ook stoer! Zou het nooit gedurfd hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O O ik heb wat gemist. Even terug zoeken. Maar fijn dat het gelukt is en goed begrijp ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee ik zie niet dat ik iets heb gemist. Dus nogmaals. Fijn dat het goed is.

    BeantwoordenVerwijderen