Volgers

Volgers

woensdag 23 augustus 2017

zomer

Wat een mooi weer. Vanochtend vroeg fietste ik met vlammend rode hemel achter me. Dat is zo maar even en al vlug verwaaid. Het was heerlijk koel.
Ik wilde nog even een paar boodschappen doen in Vlissingen voor de drukte. Want niet alleen staan er files richting zee, ook zijn er opvallend veel mensen met de fiets op pad.
Mijn favoriete winkeltje wordt steeds stiller. Ik zelf kom er ook minder. De groenten ligt te lang en is niet zo vers meer. Kaas is niet meer biologisch. En sommige artikelen zijn duurder geworden. Jammer, ik kwam er graag bij die aardige mevrouw. Maar zij is al lang ziek .
Gelukkig hadden ze nog wel een grote pot van mijn favoriete boekweithoning. Die kun je bijna nergens kopen. Nu heb ik weer voor maanden genoeg

 
Vanmiddag probeerden de buurvrouw en ik aan de dijk met twee honden en twee balletjes te spelen. Het lukte. De bal van Merle werd naar achteren geworpen. Die van Kyra naar voren. Zo was er geen ballen-nijd. En hadden jong en oud( de honden en mensen) een heerlijke wandeling.
Nu is het een beetje mysterieuze sfeer buiten met de bewolking ,windstilte en temperatuur. Gewoon kalm aan doen,dat is het beste.

4 opmerkingen:

 1. Oh, lekker , boekweithoning, dat is lang geleden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Boekweithoning klinkt lekker en ouderwets. Ik ken het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boekweithoning klinkt lekker en ouderwets. Ik ken het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boekweit pannenkoeken kende ik. Nu weet ik dus ook dat er boekweithoning bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen