Volgers

Volgers

woensdag 7 december 2016

boeken

Al zo lang had ik niet in de grote boekwinkel gesnuffeld, dat ik de verandering van indeling niet kende. Vroeger haalde ik mijn titels van bij de bieb te lenen boeken uit de boekwinkel. Met een papiertje liep ik rond en noteerde boeiende titels. Tegenwoordig zijn sites, blogs en tijdschriften mijn boek-verwijzers.
Voor mijn verjaardag had ik twee maanden geleden boekenbonnen en geld gekregen. Ik wilde daar een yoga-boek van kopen, dat gisteren pas uit kwam. Dus fietste ik naar de stad met het gevoel mezelf te gaan verwennen.
Want vorige week had ik theoretisch zitten smullen van een kookboek met groenten recepten. Het was een heel dik boek. Rondkijken op internet leerde me, dat er ook een kleinere versie van bestond. Dat boek kocht ik zonet ook. Vorige week had ik al een preischoteltje als lunch gemaakt. Ik ga iedere week iets nieuws proberen.
Het yoga boek ga ik goed bestuderen. Al zoveel jaren doe ik elke ochtend ongeveer dezelfde oefeningen. Het wordt tijd om eens een andere serie te gaan proberen. En het staat duidelijk beschreven.
Ik voelde me bijna nog een beetje jarig.
 
 

1 opmerking:

  1. Veggie is een heerlijk boek, goede keus, ik heb het ook voor mijn verjaardag gekregen en maak er heel vaak iets uit.
    Dat yoga boek kende ik niet, leuk idee
    Geniet nog na van je kadootjes
    Groet Manon

    BeantwoordenVerwijderen