Volgers

Volgers

zondag 21 januari 2018

fout ingeschat

De weerberichten spraken wel over plaatselijke gladheid. Ik keek vanochtend op de thermometer en het was een paar graden boven nul. De auto's hadden geen ijs op de ruiten en het motregende. "Geen gladheid"dacht ik en stapte op de fiets.
Maar dat was fout ingeschat. Bij een kruispunt ging ik onderuit en lag stomverbaasd op de straat. Gelukkig met alleen maar een waarschijnlijk blauw wordende heup en bovenbeen. Het was zo glad,dat ik de fiets niet overeind kreeg. Ik sleepte hem naar het trottoir,dat was ruw. Merle vond het eng allemaal.
De fiets liet ik staan en ik liep verder tot de hond alles gedaan had. Weer terug en met de fiets aan de hand voorzichtig naar huis.Daar maakte ik een "verwen-ontbijt" voor de schrik en de goede afloop.Een warme douche en arnica waren hopelijk goed voor de spieren.
Een volgende keer zal ik nog beter oppassen.


12 opmerkingen:

  1. Dat is schrikken, het lijkt zo zacht buiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel altijd je telefoon bij je? Als het zo vroeg is ben je vaak alleen op straat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja altijd. Zelfs met het nummer van de dierenambulance er in. Mocht er iets met die grote Merle gebeuren.

      Verwijderen
  3. Oei dat is wat! Gelukkig alleen blauwe plekken...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dat had ern stuk slechter kunnen aflopen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oh jee, dat is maar net goed afgelopen...
    kan me voorstellen dat je flink geschrokken bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Poehoe.

    Ik zga vanmorgen wel ijs op de auto en auto ramen! En dacht al is vast glad.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I think this is one of the most significant information for me.
    And i’m glad reading your article.
    But should remark on some general things, the web site style is perfect,
    the articles is really great : D. Good job…
    ดูหนังออนไลน์

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goede dag iedereen, dit is mijn getuigenis over hoe ik een $ 758.700.000 Powerball Jackpot-loterij won. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om Great DR ULTIMATE te bedanken voor het uitbrengen van de winnende spreuk voor mij om de loterij te winnen van een $ 758.700.000 dollar loterijticket. Ik speel de afgelopen 3 jaar loterijen en heb er nooit een gewonnen. Sindsdien ben ik niet in staat geweest om een lotto te winnen en ik was zo van streek en ik had hulp nodig om deze mega miljoen loterij te winnen. dus ik besloot om online te gaan en hulp te zoeken, daar zag ik zoveel goede getuigenissen over deze man, DR ULTIMATE, over hoe hij lotto lotto een geluksprijs heeft gegeven voor mensen om de loterij te winnen. Ik nam ook contact met hem op en vertelde hem dat ik de powerball-loterij wilde winnen, hij wierp een spreuk voor mij die ik gebruik om te spelen en won $ 758.700.000 dollar aan power ball-loterij. Ik ben deze man zo dankbaar, voor het geval je hem ook nodig hebt om je te helpen winnen, je kunt hem contacteren via zijn e-mail: (ultimatespellcaster21@gmail.com) of WHATSAPP hem op (+1 {325} 2619144] hij zal Ik zal hem voor altijd helpen zoals hij mij heeft geholpen. Ik zal hem voor altijd dankbaar zijn en altijd het goede werk van hem aan de hele wereld getuigen. Neem contact met hem op via e-mail (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp op (+1 {325} 2619144} hij zal u zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

    BeantwoordenVerwijderen