Volgers

Volgers

donderdag 29 juni 2017

fruit

Wat is er heerlijk fruit in deze tijd van het jaar. Eerder deze week was ik bij de grootgrutter. Er waren kersen in de aanbieding per twee dozen. Dat durfde ik niet aan, want niet altijd zijn ze smakelijk.
Eenmaal aan het eten had ik spijt van mijn ene doos. De buurvrouw had hetzelfde gedaan. Ook niet de volle aanbieding gekocht.
 Dus stapte ik vanochtend op de fiets om naast wat andere boodschappen voor hiernaast en ons een doos kersen te kopen. De buurvrouw had gisteren goedkope bessen gescoord en die kreeg ik weer. Zo vliegen de vitamines naar binnen.
Al fietsend in een milde regenbui realiseerde ik me mijn rijkdom. Zo maar allerlei fruit kunnen kopen en daar van genieten. Ik kwam thuis met een tas vol kleurrijk lekkers. Broccoli, wortel, bleekselderij en champignons. Met de bak boodschappen die morgen komt, wordt het een hele groenten-week.
 

plaatje van internet.

 

2 opmerkingen:

  1. Ik koop veel kersen. Zo veel, dat ik besloot om in plaats van een pruimenboom een kersenboom te kopen. Een laagstam op mijn moestuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb jammer genoeg een allergie voor kersen. Maar ik geniet volop van aardbeien en frambozen en bosbessen. Gelijk heb je: het is een rijkdom. Laten we er dus maar volop van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen