Volgers

Volgers

woensdag 29 november 2017

af en toe regen.

Vanochtend was het regenpakken-weer. Tegenwoordig heb ik voor de hond een felle lichtgevende halsband. Dan zie ik haar ondanks beregende bril toch goed lopen.
Eenmaal thuis is daar de warme kachel. Ik kom op temperatuur en Merle droogt. Ik vind het een heerlijk moment zo in die vroege stilte. Kaarsje aan, een lekker ontbijt en de dag nog niet ingevuld.
We maakten een ritje met de auto. Eerst naar een kringloopwinkel. Ik vond nog twee broeken. Daarna naar Leen B. De kussens van de eettafelstoelen waren vuil en ingezakt. Met de nieuwe exemplaren zit ik weer lekker.
Omdat Merle als pup wagenziek was, hebben we de gewoonte om naar strand te gaan laten vallen. Nu reden we door mooie binnenweggentjes naar de Westerschelde. Om daar tijdens een opklaring een frisse neus te halen. Het was heerlijk. Dan gaan we toch weer vaker doen.

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat jullie dicht bij zee wonen en daar toch zo weinig komen. Moest vanmorgen lachen om een witte labrador. Hij wilde niet verder en lag gewoon plat op de grond. Zijn baas moest hem iedere keer meesleuren. Gelukkig was hij aangelijnd. Ik hou wel van honden met een eigen wil.
    Lijken nog het meest op katten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dat je zo kan genieten van die vroege wandelingetjes - zelfs in de regen. En zo'n lekker ontbijt bij de warme kachel met een kaarsje ... "de hemel op aarde" zou mijn moeder zaliger zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen