Volgers

Volgers

dinsdag 24 april 2018

geduld

Helaas ik moet geduld hebben. Vanochtend was ik bij de opticien. Zij kreeg de meting van mijn laatst geopereerde oog niet goed. Het is nog niet stabiel. Ik moet nog twee weken geduld hebben en maak er voor alle zekerheid 3 weken van.
Dat valt tegen . Ik kan zo'n zin hebben in lezen. Of naar een detective van het hele rijtje dat ik opgenomen heb,  kijken. Maar dat wordt dan wel eind mei.
Waar ik ook bewust ongeduldig was, is bij de aanschaf van tomatenplanten. Ik ging gisteren met de buurvrouw mee naar een kweker. En kocht wat kruiden en tomaten. Die zet ik gewoon elke avond in de schuur tot de ijsheiligen voorbij zijn. Want anders moet ik nog een keer op pad voor plantjes.
Nummer drie van de geduld top is wachten op de mevrouw, die in de tuin zou helpen. Ze heeft steeds problemen en kan dan niet komen. Als het nog lang duurt kan ik beter op zoek gaan naar iemand ander. Want onkruid heeft geen geduld,dat groeit gewoon.

3 opmerkingen:

 1. Dat is dus een tegenvaller ,maar wel goed dat ze heel erg zorgvuldig zijn .Zelf had ik na bijna 10 weken al een bril ,die ik dus regelmatig vergeet te dragen omdat ik ook redelijk zonder kan .Wat zal jij straks genieten als je weer volop kan lezen .
  Gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte! ja het onkruid groeit hard met dit weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, lastig om geduld te hebben, als je zo graag vooruit wil. Ik herken het. Maar des te fijner wanneer het straks allemaal in orde is.

  BeantwoordenVerwijderen