Volgers

Volgers

donderdag 22 maart 2018

groene mens?Deze week keek ik de aflevering van tegenlicht "de groenmens". Met verbazing. Veel dilemma's van nu zijn voor ons een gepasseerd station. Ik realiseerde me, hoeveel nu "groen" genoemd gedrag hier heel normaal is.
Zo'n 40 jaar geleden legden we al een baksteen in het reservoir van de wc. De allereerste spaardouchekop wordt nu nog gebruikt. De eerste knotsen van spaarlampen kosten toen 40 gulden. We kochten er maar twee in het begin. Mijn man maakte zelf voorzetramen.
Toen we 34 jr geleden dit huisje kochten , hadden we het geluk van een kringloopwinkel om de hoek. De eerste hier in de regio.Een deel van de verbouwing kwam daar vandaan.
In de jaren, dat koolzaadolie nog betaalbaar was, vulden we zeker de helft van de tank van de auto daarmee. Zo schoon reed vrijwel geen enkele diesel.
In die tijd had ik een vriendin,die helemaal "groen"was. Van haar leerde ik veel. Bovendien was er nog iemand,die zo leefde. Want het was een eenzame leefstijl. Dat is tegenwoordig zo prettig met internet. Al die "groenmensen'hebben contacten met en leren van elkaar. Nu is zo leven helemaal "in". Een groot verschil met vroeger.

3 opmerkingen:

 1. HOE IK VEROVERDE MET DE HULP VAN DE KRUIDEN!
  Ik had nooit gedacht dat het een mirakel zou zijn op internet totdat ik Contact met de grootste Olokun-godin binnenging, ik deed het uiteindelijk met de hulp van haar spirituele kracht die werd aanbevolen door een dame in het centrum van de baby, die haar eerder hielp, ik nooit geloofde dat het echt was totdat ik het nu bevestig omdat ik het heb Ik heb zoveel dingen geprobeerd om ervoor te zorgen dat ik meteen zwanger ben, maar geen geluk neem contact met hem op. Hij deed enkele geestelijke gebeden en stuurde me een kruidengeneesmiddel Ik nam, ik werd drie weken later zwanger en nu moet ik een zoon laten zien. Heel erg bedankt priester en ik beveel de grootste olokun-godin aan voor iedereen daar buiten, zij is bereid om een ​​kind van haarzelf daarbuiten te hebben. Contact voor hulp is ook echt en krachtig, ik heb het bevestigd, neem contact met hem op als je geconfronteerd wordt met een dodelijke ziekte in de e-mail: drokokospellhome@yahoo.com


  1.GONORRHEA
  2. HIV / AIDS
  3. LAGE SPERM COUNT
  4. MENOPAUSE ZIEKTE
  5. EPILEPSIE
  6. ASEPSIS
  7. KANKER
  8. ANXIETE DEPRESSIE
  9. ZWANGERSCHAP PROBLEEM
  10.BARENESS / INFERTILIT
  11. CIRRHOSE
  12.TUBERCULOSIS
  13. DARIALEHEIDSZIEKTEN
  14.ALZHEIMERS
  15. CHRONISCHE OBSTRUCTIEVE PULMONEN
  16.HERPES
  17.ARTHRITIS
  18.ALS
  19.DIABETES
  20. GEWICHTSVERLIES
  21. FINANCIËLE SPELL
  22.BUSINESS SPELL
  23.LOTTERIJ SPELL
  24. PROMOTIE-SPEL
  25.SPIRITUELE REINIGING
  26FYSISCH .REKENEN
  27.LOVE SPELL (EX-BACK)
  Heeft u problemen in uw huwelijksleven?
  Wil je academisch gezien eervol goed zijn? of je wilt je Ex-geliefde terug Contact via: drokokospellhome@yahoo.com, ga naar https://drokokospellhome.webs.com en deel je eigen goede getuigenis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je meer gesteund en begrepeb voelt. Internet met zijn vele info is hierin een zege!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè wat een leuke reactie heb je! Altijd fijn om te weten dat alles kan worden opgelost als je erin gelooft.

  Voorlopig hou ik het er ook maar op dat ik zoveel mogelijk hergebruik, niets verspil en graag kringloop, ga ik zo weer brengen en misschien halen.

  BeantwoordenVerwijderen