Volgers

Volgers

zaterdag 17 maart 2018

vrouwtje Piggelmee

De overbuurvrouw had oude kinderboeken verkocht. Het gesprek kwam op de serie Piggelmee. Meteen kwam de tekst van de beginnende versjes omhoog "In het land der blonde duinen en niet heel ver van de zee....". Wat is dat vroeger veel voorgelezen. Toen ik lezen kon,  las ik de boeken zelf.
Later keek ik de uitzending van Jan Terlouw van woensdag. Ook hij noemde de consumptiedwang van veel mensen in deze tijd. Eigenlijk lijden die mensen aan een vrouwtje Piggelmee-syndroom. Het is alleen te hopen, dat onze beschaving ook niet teruggeworpen wordt naar een variatie op de omgekeerde Keulse pot. Door het opmaken van alle grondstoffen en energie.
Heel leuk een vriendin had een cadeautje gekocht. Het boekenweek essay van Jan Terlouw. Gelukkig met grote letters. Ik heb er al een paar bladzijden uit kunnen lezen.

3 opmerkingen:

 1. Met z'n allen ontspullen en zo houden. Beter voor iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als we dan maar net zo tevreden eindigen als Piggelmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOE IK VEROVERDE MET DE HULP VAN DE KRUIDEN!
  Ik had nooit gedacht dat het een mirakel zou zijn op internet totdat ik Contact met de grootste Olokun-godin binnenging, ik deed het uiteindelijk met de hulp van haar spirituele kracht die werd aanbevolen door een dame in het centrum van de baby, die haar eerder hielp, ik nooit geloofde dat het echt was totdat ik het nu bevestig omdat ik het heb Ik heb zoveel dingen geprobeerd om ervoor te zorgen dat ik meteen zwanger ben, maar geen geluk neem contact met hem op. Hij deed enkele geestelijke gebeden en stuurde me een kruidengeneesmiddel Ik nam, ik werd drie weken later zwanger en nu moet ik een zoon laten zien. Heel erg bedankt priester en ik beveel de grootste olokun-godin aan voor iedereen daar buiten, zij is bereid om een ​​kind van haarzelf daarbuiten te hebben. Contact voor hulp is ook echt en krachtig, ik heb het bevestigd, neem contact met hem op als je geconfronteerd wordt met een dodelijke ziekte in de e-mail: drokokospellhome@yahoo.com


  1.GONORRHEA
  2. HIV / AIDS
  3. LAGE SPERM COUNT
  4. MENOPAUSE ZIEKTE
  5. EPILEPSIE
  6. ASEPSIS
  7. KANKER
  8. ANXIETE DEPRESSIE
  9. ZWANGERSCHAP PROBLEEM
  10.BARENESS / INFERTILIT
  11. CIRRHOSE
  12.TUBERCULOSIS
  13. DARIALEHEIDSZIEKTEN
  14.ALZHEIMERS
  15. CHRONISCHE OBSTRUCTIEVE PULMONEN
  16.HERPES
  17.ARTHRITIS
  18.ALS
  19.DIABETES
  20. GEWICHTSVERLIES
  21. FINANCI√čLE SPELL
  22.BUSINESS SPELL
  23.LOTTERIJ SPELL
  24. PROMOTIE-SPEL
  25.SPIRITUELE REINIGING
  26FYSISCH .REKENEN
  27.LOVE SPELL (EX-BACK)
  Heeft u problemen in uw huwelijksleven?
  Wil je academisch gezien eervol goed zijn? of je wilt je Ex-geliefde terug Contact via: drokokospellhome@yahoo.com, ga naar https://drokokospellhome.webs.com en deel je eigen goede getuigenis

  BeantwoordenVerwijderen