Volgers

Volgers

dinsdag 25 juni 2019

rondje alleenMijn man zit al een week in Frankrijk met de hond. Het is stil in huis. Ik merk, hoe vaak ik naar Merle kijk of iets tegen haar zeg. Soms zit ik met iets lekkers in de hand en bedenk:"Oh nee,die is er niet".
Met het buurhondje is dat geen probleem. Ik doe b.v.een stukje kippenvet in de bak van Merle. Kyra komt veel langs en kijkt als eerste naar het eten. Ze is nu veel vrijer, komt vaker, want er is geen (dominante) Merle, waar ze rekening mee moet houden.
Wat ik ook mis, zijn mijn vaste rondjes. Zonder hond zou ik lui kunnen worden. Al een paar keer stapte ik in de vroege ochtend op de fiets, om een rondje kanaal te rijden. Zo ook vanochtend in de heerlijke koelte.
Ik ben benieuwd of de conditie van Merle verbeterd is, als ze thuiskomt. Ik hoorde, dat ze op haar oude dag nog achter een hert aanging. Dat zal tegenvallen hier met alleen maar konijnen, vogels en mollen.
Maar man en hond hebben het goed naar de zin.

4 opmerkingen:

 1. Toch mooi dat je hen dat gunt, terwijl je zelf moet thuisblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer voor je dat meegaan niet meer lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan me helemaal voorstellen hoe stil het is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me scheidde, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken , Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren.

  BeantwoordenVerwijderen