Volgers

Volgers

zondag 30 juni 2019

verkeerd woord

Negen jaar geleden werd ik aan een meniscus geopereerd. Mijn man kocht een lekkere wijde joggingbroek van 100% katoen. Een duur merk, maar met 50% korting. Sinds die tijd draag ik elke ochtend die broek tijdens mijn fietstochtje met de hond en de oefeningen daarna. Ook naar de yoga-les. Zo langzamerhand zijn de naden bijna versleten.
Op internet zocht ik naar dat volledig katoen. In goede merken niet te vinden, alleen goedkopere flodders. Ik fietste vrijdag naar een grote sportzaak. Om meteen aan de balie naar 100 % katoenen broeken te vragen. Die verkochten ze niet.
Thuis ging weer eens googelen. En bedacht opeens, dat die kledingstukken misschien geen joggingbroek meer heetten. De term yoga-broek leverde meer op. Ik bestelde een prachtige broek, die ik met warm weer ook gewoon overdag kan dragen.
Maar nog steeds heb ik niets diks en soepels om in de winter over mijn pyjama aan te trekken. Dan maar een mindere kwaliteit, die snel zak-knieën heeft. Tenslotte hoef ik er niet  weer negen jaar mee te doen.

10 opmerkingen:

  1. Ik ben ook nog opzoek naar een mooie broek. Vooral een met rechte pijpen, ik vind er veel die te strak zijn om met manchet aan enkel.
    Welke heb je besteld? Ik denk dat ik het wel kan vinden als je het bestelnummer hier schrijft Of anders per e-mail? Je kan toch e-mails zien van reageerders?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze komt van de bolle Lot. En heet yogabroek. Maar hij is dun en soepel en ik zoek nu nog een echte dikke joggingbroek.

      Verwijderen
    2. dan krijg ik wel heel veel pagina's met resultaten

      Verwijderen
    3. bij katoenen yogabroek eco bio komt de broek die ik kocht. Ik kan geen mailadres van mensen,die reageren vinden. Doe ik iets fout?

      Verwijderen
  2. Als het maar lekker zit, bij C&A hebben ze ook een bio-katoen-lijn, misschien moet je daar ook eens kijken. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je een broek hebt gevonden. Maar wat apart dat de term gewoon veranderd was zeg. Daar moet je ook maar net aan denken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Onder sweatbroek vind je heel veel wijde dikke broeken. Zelfs biologisch

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En toch zijn er genoeg te koop, de wat duurdere zijn beter van kwaliteit, steviger en dikker.
    In huis draag ik altijd sweatbroeken, bij wat warmer weer een dunne capri sweatbroek, het zit heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me scheidde, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken , Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren.

    BeantwoordenVerwijderen