Volgers

Volgers

donderdag 27 juni 2019

spookZo af en toe gebeurt er iets vreemds. Dan gaat de elektrische deurbel. Doe ik open, dan staat er niemand. De eerste keer dacht ik aan belletje trekken. Ik keek in de brandgang en om de hoek, of er lachende kinderen stonden. Maar die enkele keer belletje trekken gaat meestal met de ouderwetse trekbel. Veel leuker voor die kinderen.
Vanochtend vroeg ging weer de bel. Toch wat ongerust vanwege het vroege uur deed ik de deur van slot om niemand te zien. Het lijkt wel een spook.
De enige verklaring die ik kan bedenken is, dat een pakjes bezorger ongeduldig meerdere keren snel achter elkaar op die bel drukt. Dan ding-dongt die maar één keer. En dat een opgeslagen signaal veel later ineens doorgegeven wordt Want terug kijkend belde het spook altijd als er uren daarvoor een pakje afgeleverd was.
Ik hoop één ding, dat niet ineens de bel midden in de nacht gaat. Want ondanks de wetenschap van spook-bellen zou ik toch schrikken en aan slecht nieuws denken.

10 opmerkingen:

 1. Ik help het je hopen. Ik schrik ook altijd zo van de bel of van een telefoontje op een laat tijdstip. Tja, of het is natuurlijk echt een spook...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreemd. Je zou het eens kunnen testen door zelf een paar keer achter elkeer op de bel te drukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het zo’n draadloze bel? Dat is heel normaal, dat die soms “zomaar” afgaan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had het ook, bleek de wind te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar zal ik eens op letten,of de windrichting steeds dezelfde is.

   Verwijderen
 5. Jaren geleden werkte ik in een woonzorgcomplex en daar gebeurde het ook af en toe. Soms ook 's nachts hoorde men dan de bel.. Niemand wist of het verbeelding was of niet. Vervelend, want er werden buren verdacht.
  Nooit enig bewijs gevonden. Hopelijk stelt dit u gerust.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, midden in de nacht schrik je je inderdaad wild. Net als telefoontjes heel laat 's avonds. Daar schrik ook altijd van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schijnt aan de frequentie te liggen. Daar zitten ook (kennelijk) andere apparaten op en daar reageert het systeem op. Late bellers doen je het ergste vermoeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me scheidde, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken , Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren.

  BeantwoordenVerwijderen