Volgers

Volgers

donderdag 3 oktober 2019

verschil van smaak



Op een blog las ik, dat de nieuwste detective van M.J.Arlidge "kom je spelen" tegenviel. Het was geen verhaal met de bekende hoofdinspecteur en speelde in de VS. De vrijwilligster van de boekenuitleen had het boek gekocht. Ook haar kon het niet boeiend. "Allemaal zweverig gedoe, van te voren zien, dat iemand vermoord wordt".  Dat laatste maakte me nieuwsgierig en ik reserveerde het boek.
Gisteren kwam de detective. En ik vind het spannend...…!  De hoofdpersoon is een psycholoog. Nu was vroeger psychologie mijn lievelingsvak. En parapsychologie boeit me ook. Dus een jonge vrouw,die in de ogen van een ander  ziet wanneer die sterft, is voor mij alleen maar een apart gegeven. Stop daar een seriemoordenaar bij en een inspecteur,die niets van dat zweverige gedoe wil weten en voor mij is het een goed plot, bovendien prettig geschreven.
Vanmiddag lees ik weer verder. Ik kon het niet laten, om op de laatste bladzijde te kijken. Geen happy end, maar dat had ik ook niet verwacht.

3 opmerkingen:

  1. Hahaha... maar ik had je wel op het idee gebracht, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig he..wat de een niets vindt, vindt de ander juist heel erg fijn om te lezen. Inderdaad, smaken verschillen (en gelukkig maar wel).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De titel vind ik aansprekend. Ik heb geloof ik het boek Iene Miene Mutte ooit gelezen van deze schrijver. Dat vond ik ook mooi.

    BeantwoordenVerwijderen