Volgers

Volgers

zondag 12 juli 2020

aanpassenGisteren was er weer een plezierige middag van de vrouwencirkel. Nog steeds in de ruime, goed te ventileren huiskamer. Wat fijn ,om met gelijkgestemde mensen te praten.
Toch merk ik, dat ik voorzichtig ben. We hadden dinsdag voor het eerst en tegelijk voor het laatst voor de zomer een yogales. Gelukkig maar met 8 mensen in een hele grote ruimte. De laatste oefening was met veel "Ohm" zingen. Het voelde niet goed voor me, waarom zingen in een binnenruimte. Het was maar kort, dus mijn gedachte was misschien te voorzichtig. Maar in het nieuwe cursusjaar ga ik het toch aankaarten. Want bij de fietsenrekken kwam ik in gesprek met een andere cursiste, die dezelfde gevoelens had.
Wat ook met aanpassingen gaat, is het bezoeken van de vriend in het verpleegtehuis. Vaste tijden en maar 8 personen op die tijd op de afdeling. Eigenlijk moet je van te voren een bepaalde tijd reserveren. Maar ik weet pas als ik mijn bed uitkom, of ik op de fiets kan stappen.
Dus viste ik achter het net vanochtend. Gewoon blijven proberen om rond negenen te bellen of er om elf uur nog een plekje vrij is voor me. Gelukkig weet B niet,dat ik die plannen had om hem eindelijk weer eens te zien.


5 opmerkingen:

 1. Goed om even het zingen te bespreken. Zou ik ook doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het valt nog niet mee om overal een oplossing voor te vinden in openbare ruimtes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig hè... Ik heb hetzelfde, als we oefenen met de ukulele-meiden, doe ik dat ook liever buiten. We hadden pas een ukulele-picknick in het Kralingse Bos, dan voel ik me wel op mijn gemak. In sommige dingen word ik ook al makkelijker. Dat anderhalve meter vandaan blijven bij dierbaren is zo moeilijk vol te houden, zeker als je hoort dat dit nog wel minstens een jaar kan duren...

  Wat zal B. verrast zijn als je straks weer op bezoek komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal hij blij zijn als je dan ineens voor hem staat! Fijn dat de verpleeghuizen weer meer bezoek toelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja dat zijn wel lastige dingen. Het zijn toch rare tijden. We zijn daar niet aan gewend.

  BeantwoordenVerwijderen