Volgers

Volgers

dinsdag 14 december 2021

flikkerlichtjes

De nieuwe buurman houdt van uitbundige buitenkerstversiering. Zijn trots is een zelf ontworpen kerstboom van 2 m. Die hangt te schommelen aan een vlaggenmast. En de lichtjes flikkeren.......Dat is voor mij met mijn opletten op visuele input een ramp. In de namiddag gaan de gordijnen al dicht.En als ik straks ga lezen,dan draai ik mijn stoel om. Wat zal ik blij zijn,als het half januari is.

7 opmerkingen:

 1. Oh dat zou ik ook heel erg vinden. Zo lelijk. Maar ja, hopen mensen houden hiervan. Niks aan te doen. Slikken en je stoel draaien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat erg. Ik heb daar niet zo'n last van maar ik weet als je daar gevoelig voor bent is het een ramp. Zorg goed voor jezelf Iza en hou het van binnen rustig voor zover dat mogelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat erg dat jij er zo'n last van hebt .Hier op ons hofje woonden jaren geleden een echtpaar die erg hielden van veel kleur en geflikker van al die lampjes Buren die er recht tegenover woonden hebben toen gevraagd om dit te stoppen omdat zij er heel erg veel last van hadden en ze hebben het anders gedaan .Zo kan het gelukkig ook !Sterkte ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lichtjes tot daar aan toe, maar geflikker... nee. Trek lekker de gordijnen dicht en draai je stoel. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kun je daar niet iets van zeggen, Izerina? De buurman is zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust. En misschien kan hij de lichtjes wel vrij simpel omzetten naar 'niet flikkeren'. Zomaar een paar gedachten. Sterkte in ieder geval, lijkt me heel lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is de nieuwe vriend van de buurvrouw. Met haar heb ik wel gesproken. Hij schijnt het zó leuk te vinden,maar het geflikker kan niet uit. Had de buuf ook al gevraagd.

   Verwijderen
 6. Hihi, gelukkig zitten mijn flikkerlichtjes binnen in een klein kunstboompje...
  Heb ze wel voor mijn deur/raam bij de Patapoef, een uitgaansgelegenheid.
  Maar die flikkers niet en gaan nachts uit...

  BeantwoordenVerwijderen