Volgers

Volgers

zondag 6 februari 2022

de laatste keer.

Door een blog van mevrouw Niekje kwamen de herinneringen aan vakanties met vrienden boven.In de loop der jaren hebben we elkaar regelmatig ontmoet op vakantie en brachten dan enige tijd samen door.In de "jonge jaren"ieder met eigen tent. Ouder wordend huurden wij de boerderij in Frankrijk en hadden zij een caravan.En stonden dan regelmatig op een camping dichtbij. ......Ik zal nooit de laatste vakantie vergeten. Rina en ik wandelden met de hond. We informeerden naar elkaars gezondheid. Zij zei "er is bij mij Altzheimer geconstateerd"Geschrokken reageerde ik "Meid toch,ben je bang voor de toekomst"?Waarop Rina heel kalm regeerde "nee hoor,ik doe mee aan een proef over de invloed van voeding". ......Toen besefte ik,dat er al heel wat plaques waren.Ik heb haar na die ontmoeting niet meer gezien. Een paar jaar daarna werd die vriend ernstig ziek en moest Rina naar een verpleeghuis. Zelf kon ik door rugklachten niet meer zo lang in de auto zitten. Mijn man ging wel op bezoek en hield me op de hoogte. Vrij snel is ze overleden.

7 opmerkingen:

  1. Gecondoleerd Izerina. Wat is Alzheimer toch een nare ziekte. En wat jammer dat je haar niet meer kon zien de laatste tijd. Mooie herinneringen blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook haar overlijden zal al wel enkele jaartjes geleden zijn. De tijd gaat snel. Tijd voor herinneringen? Ik zat er ook middenin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dan wordt het "clubje"steeds kleiner

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, zo kan het gaan, is altijd erg verdrietig en naarmate we ouder worden gebeurt dat steeds vaker. En het went niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bijzondere herinneringen. Wat is Alzheimer toch ook een nare ziekte....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dierbare herinneringen. Verdrietig. Het went niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Altijd vreselijk om iemand te verliezen...Ben niet meer op Spijkerbed, alleen nog op Werkwijze...Maar dank voor je betrokkenheid. Dat doet erg veel voor mensen!

    BeantwoordenVerwijderen