Volgers

Volgers

donderdag 12 mei 2022

"Heb je het al gehoord......

...van het nieuwe schooltje"gonst het in de buurt.De mensen staan met elkaar te praten. Een buurvrouw belde aan en ik vroeg haar binnen,om haar verhaal te vertellen. Wat blijkt,bij het nieuw te bouwen schooltje hier om de hoek is de bouwtekening verkeerd bekeken. En ligt de fundering met het al opgebouwde geraamde 180 gr gedraaid.De voordeur grenst nu aan de tuinen van verschillende mensen. Een personeelslid heeft het ontdekt.......Ik vermoed,dat er een aantal mensen slecht geslapen heeft vannacht. Je zult toch maar verantwoordelijk zijn voor die fout. Of de zwarte Piet krijgen toegespeeld.Er wordt bekeken met een aantal partijen,hoe men verder moet.Dat wordt een financieel spelletje "pesten".Maar ook een uitlopende bouwtijd. Met zoeken van noodlokaties voor de leerlingen. Veel extra werk voor alle lagen. En wij buurtbewoners krijgen nog langer geluidsoverlast van alle machines. Het is vandaag heerlijk rustig,want de bouw ligt sinds gisteren stil.

6 opmerkingen:

  1. Misschien kan een creatieve architect de ingang op een betere plek ontwerpen. Omdenken. Maar zo zal het wel niet gaan, ben ik bang.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Las het vanavond. Grote hilariteit. Hoe gaan ze het oplossen en kan de aannemer de kosten dragen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt wel stom zeg. Bijzonder dat zo'n fout er door kan glippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik verheug me op het vervolg Izerina, houd je ons op de hoogte??

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Precies wat ik ook dacht... Het was in het Nieuws, ja. Maar je weet ook dat de nieuwsberichten de vervolgen van zo'n bericht niet meer rapporteren, dus als jij t.z.t. wilt laten weten hoe dat wordt opgelost, graag!

    BeantwoordenVerwijderen