Volgers

Volgers

zondag 29 mei 2022

heerlijke dag.

Gisteren was er voor het eerst sinds twee jaar weer jaarmarkt in het dorp.Dus we gingen kijken. Heel vreemd,op het stuk "kleedjes-markt"zaten veel minder mensen met hun spulltjes dan andere jaren. Ik had er juist meer verwacht.Maar ik vond een mini-theepotje voor kruidenthee.En echt katoenen sokken.Het was weer ouderwets gezellig. Bekenden tegenkomen en een praatje maken.En niet in de verleiding komen onnodige dingen te kopen........In de middag was er vrouwencirkel. Waar andere keren serieuze onderwerpen besproken werden, was het deze keer veel lachen.Heerlijk,het was lang geleden,dat ik bijna de slappe lach had. Mijn buikspieren waren er gevoelig van. Thuis gekomen gunde ik na het eten mijn hoofd rust. Lui lezen in de nieuw gekomen "onkruid".Na bijna 40 jaar abonnement blijft het elke keer weer boeiend om te lezen en er van te leren.

4 opmerkingen:

  1. Dat soort dagen zijn echte cadeautjes! Klinkt heerlijk Izerina. Ik ken het blad, kijk er wel eens in als ik in de bieb tijdschriften ga lezen: Opzij, Delicious, Vrij Nederland en deze dus ook wel eens. Kop koffie erbij en ik ben zo weer een uur zoet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was inderdaad een heerlijke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jouw dag kan niet meer stuk he. Fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heee, de Onkruid! Daar had ik lang geleden ook een abonnement op. Fijn blad, al 'deed' ik toen met alle kennis helemaal niets. Nu wel. En wat een leuke foto! Gezellig naast een Morsø kacheltje in een heerlijke leunstoel... Het lijkt wel of ik mezelf zie :-)

    BeantwoordenVerwijderen