Volgers

Volgers

woensdag 14 februari 2024

lang geleden

Al een paar schoolvakanties probeerden een oud-collega en ik samen te lunchen. Zij brak een teen,later had ik rugklachten. Zo kwam het,dat we eindelijk vanochtend elkaar spraken "in het echt".In het restaurant van de bibliotheek,daar is het lekker rustig. Het was heel gezellig. Met sommige mensen praat je verder,alsof je elkaar vorige week nog zag.De mannen zien elkaar vaker. Beiden gepensioneerd. Dus in grote lijnen blijven we van elkaars wel en wee op de hoogte.Bij het weggaan zeiden we beiden "Volgende keer niet meer zo lang wachten hopelijk".

6 opmerkingen:

 1. Herkenbaar Izerina! Ik spreek soms maar twee keer per jaar met vriendinnen af, maar we pakken de draad net zo makkelijk weer op alsof we elkaar wekelijks zien. Leuk is dat toch, en dat zijn voor mij de fijnste vriendschappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben geen hele uitgebreide vriendenkring maar ook de broers en zussen zagen we (te) weinig. Dat proberen we nu een beetje op te pakken. We worden er allemaal niet jonger op en er zijn wel wat mensen om ons heen weggevallen. Het lijkt wel of die bezoekjes dan steeds belangrijker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen hoor. Als ontmoetingen niet meer gaan door gezondheidsproblemen of overlijden heb je mooie herinneringen gemaakt

   Verwijderen
 3. Toevallig vandaag ook weer eens gebeld met vriendin die ik al 70 jaar ken, onze moeders zijn ook hun hele leven vriendinnen gebleven. Helaas zien we elkaar heel weinig, Flevoland en Zeeland liggen toch ver uit elkaar en vriendin heeft na knieoperatie dit jaar nog problemen met lopen. Maar we gaan toch over paar weken afspreken op een station, dat moet lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig Izerina, en leuke locatie ook bij een bibliotheek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O heerlijk ja. Maar de ontmoetingen worden met de haren steeds spaarzamer. Met 1 vriendin speel ik wordfeud en daarachter chatten we regelmatig soms nog meer dan we spelen.. Zo hebben we gek genoeg een intensief contact met lief leed en humor. Het loopt als een tierelier.

  BeantwoordenVerwijderen