Volgers

Volgers

dinsdag 10 december 2019

bijna in orde



Sinds vorige week heb ik de nieuwe, waarschijnlijk goede brillenglazen. Ik moest een paar dagen wennen,maar nu voelt het goed. Gisteren ging ik naar de chiropractor om de invloed van de glazen te testen. Verzien gedeelte was goed en het leesgedeelte ook. Dat laatste merkte ik al. Heel kleine lettertjes kon ik weer lezen.
Al heel lang heb ik een aparte bril in lees-sterkte. Heerlijk ruim blikveld ,zeker bij langdurig lezen. Toen de pc kwam, bleek die bril ook daarvoor geschikt.
De chiropractor is een aardige man. Hij denkt ook aan de onkosten voor zijn cliënten. "Wacht nog een maand met het aanschaffen van een aparte leesbril. Dat komt u toch weer. Test deze sterkte van glazen nog steeds goed, koop dan pas je bril". zei hij. Om mogelijke kosten voor iets fouts te voorkomen.
Dat doe ik. Maar het valt tegen,zo'n klein leesgedeelte.
 

7 opmerkingen:

  1. doet de chiropractor dat? of bedoel je een orthopist

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee de chiropractor ontdekte bij zijn behandeling een convergentie probleem . In overleg met een opticien is toen een nieuw brilrecept geschreven. Afgesproken was,dat de chiropractor zou testen of niet weer mijn nek verstijfde. Eerst had ik goede hulp van een orthoptist. Zij werd (langdurig)ziek. Van haar vervangster hoorde ik niet meer. Dus koos ik voor deze optie met hopelijk blijvend goed zicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het heeft bij jou lang geduurd maar nu is het in orde en kun je weer lekker veel lezen .Ik hen na zo'n 5/6 weken na de staar operatie een nieuwe bril aangeschaft en als het echt moet kan ik zonder .Wel heb ik nu gek genoeg een leesbril nodig en een bril voor de pc maar dat gaat prima .Alle gekke klachten verdwijnen steeds meer en dat is zo'n opluchting pff

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel blij voor je, de wereld wordt weer groter!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lange weg om weer beter te zien moet jij afleggen. Hopelijk is dit nu goed zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat die man zo met je meedenkt! Daar houd ik van!

    BeantwoordenVerwijderen