Volgers

Volgers

zaterdag 16 juni 2018

klaar

Al een tijdje zat ik er tegenaan te hikken. Het digitaal invullen van de inkomstenbelasting. Ik had uitstel aangevraagd, omdat ik in de maand april zonder bril zat en slecht zag. Ik had wel alle voorbereidend werk gedaan.
Hoewel ik de theorie over boekhouden of belasting snap, ben ik niet goed in het overzien van een stel cijfers op één pagina. Vroeger was het invullen van cijferlijsten en rapporten iets, wat ik moeilijk vond. Die "afwijking"maakt,dat ik opzie tegen de belastingklus. Terwijl ik weet, dat het snel gedaan is.
Dus stond ik vroeg op, begon meteen na het ontbijt en zat om 9.30 ontspannen aan de koffie. Gepiept, het klusje. Ik was toch bezig en maakte daarna een sjawl van een lap stof en stopte een stel sokken.
De post bracht het tijdschrift "genoeg". Na een lekkere wandeling met de buurvrouw en de twee honden heb ik nu tijd "genoeg"om dat te gaan lezen.

4 opmerkingen:

 1. Zelf heb ik dat nog niet gedaan want dat doet de man hier .Wel ooit zelf gedaan op papier .Helaas zijn ze een beetje van het pad af bij de belasting dus controleer alles echt heel goed steeds weer .Eerst worden bij ons de toeslagen ingetrokken [huur/zorgtoeslag] wat een fout van hun kant was .Alles weer in orde gemaakt [dachten we] en dan word er opeens een paar duizend euro gestort op onze rekening ,oeps weer een foutje van hun kant .Klinkt goed een fijne wandeling en dan weer heerlijk je tijdschrift kunnen lezen .
  Fijn weekend .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier net zo, in 1 week tijd bericht dat ik een groot bedrag moet betalen én bericht dat ik een nog groter bedrag terug krijg (en dat is ook al op mijn bankrekening binnen gekomen). En in allebei zit een fout, dus mag ik komende week weer gaan bellen!

   Verwijderen
 2. Fijn dat het zo goed gaat met je ogenL

  BeantwoordenVerwijderen