Volgers

Volgers

zaterdag 23 juni 2018

terrasje

Het laatste half jaar kwam ik weinig in Middelburg. Die enkele keer was alleen maar naar bepaalde winkels. Nu had ik op internet iets gelezen over een biologisch cafeetje. Daar was het nu net mooi weer voor. Bovendien was er ook een rommelmarkt/brocante. Ik zoek een ander kussen voor de hondenmand, maar vond niets.
Wat een leuk zaakje. Gelegen onder de toren in een uithoek van het winkelgebied. Daardoor erg rustig. Ik was de enige klant. De parasol werd opgezet voor me en ik genoot van thee en een zalige brownie. Er was ook van alles voor mensen  met intoleranties.Dat is voor herhaling vatbaar.
Ook de kringloopwinkel van Terre des Hommes had ik nog niet gezien. Ook leuk met behoorlijk wat kleding. Ik scoorde bijna een katoenen jas. Helaas te klein.
Door met toeristenogen naar de stad te kijken, zag ik allerlei nieuwe winkeltjes en heel mooie plekjes.Eigenlijk kijken we zo vaak door het filter van het verleden.

5 opmerkingen:

 1. Ja ik vind Middelburg ook echt leuk. Ik was er laatst nog een dagje met het korenfestival

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk op zo'n terrasje te kunnen genieten .Middelburg ken ik niet maar door een rondvaart zag ik mijn eigen stad weer eens met heel andere ogen .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik woon nu in Hilversum maar sta ingeschreven bij Woonzorg in Middelburg....opa en oma woonde daar....zoveel geweest daar. Vorig jaar liep ik er weer en het voelde als thuiskomen iets wat ik hier nog gevoeld heb dus ik hoop mettertijd te kunnen verhuizen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een stad met een fijne sfeer. Ik ga daar liever boodschappen doen dan in Vlissingen.

   Verwijderen
  2. Ik woon in Hilversum....niet in Vlissingen maar inderdaad daar vind ik het ook een stuk minder gezellig....x

   Verwijderen