Volgers

Volgers

zaterdag 2 juni 2018

watersnood

Gisterenochtend zat er een was in de machine. Mijn man had de avond daarvoor de afvoer van de gootstenen "ontplopt". Ik hoorde de wasmachine vreemde borrelende geluiden maken bij het afpompen. En dacht nog "Dat loopt lekker weg."
Weglopen deed het zeker. Via de deur de keukenvloer op. Ik had het pas laat in de gaten . Deed de machine uit en gooide een badlaken op de grond. Wat een gedoe. Drijfnatte was uit de machine vissen. Die gelukkig bij een buurvrouw verder gespoeld en gecentrifugeerd kon worden.
Mijn man haalde de wasmachine naar voren en we gingen afstrepen wat het zou zijn. Uiteindelijk vond hij een heel kleine obstructie in de waterafvoerpomp.
Gelukkig was het de ochtend, waarop de trouw hulp kwam. Zij heeft de smerige hoek achter de wasmachine schoongemaakt. Alles werd weer op zijn plaats gezet.
Vanochtend was het spannend. Een klein wasje in de machine. Al vast een badlaken voor de deur. Maar gelukkig de machine werkt weer als vanouds.
2 opmerkingen:

  1. Wat een ellende als zoiets gebeurd want dan moet je heel wat opdweilen .En gelukkig was je thuis .Er zijn nog altijd mensen die rustig weggaan als de wasmachine draait ,ik durf dat echt niet .Gelukkig staat mijn machine in de badkamer dus gebeurd er zoiets loopt het water zo het putje van de douche in
    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen