Volgers

Volgers

donderdag 28 juni 2018

mond tot mond reclame

Vorige week zat ik op het terras van een leuk biocafeetje. Ik had er over gelezen en kende het niet. Enthousiast vertelde ik het aan de buurvrouw. Waarna zij ook ging kijken en een lekker lunchgerecht meenam naar huis.
 De buurvrouw vertelde er over op de dijk aan een andere honden-wandelaar. Die reageerde met "ik zal daar ook eens gaan kijken.
Vanochtend fietste ik met de buurvrouw naar de markt. We kochten allerlei lekker fruit en deelden dat. Elk een halve meloen, een klein schaaltje kersen en een bakje blauwe bessen. Een overbuurvrouw had gisteren een stuk watermeloen gebracht. Te groot voor mij, dus de helft ging de heg over.
We eindigden bij het leuke terrasje met het heerlijke (vegan) gebak. Ondanks marktdag was het heerlijk rustig bij de kerk. De buurvrouw bedacht, dat ze haar vriendin wel eens mee kon nemen, die zou het leuk vinden. Ik had het idee een keer af te spreken met een oud collega daar.
Zo gaat het met mond tot mond reclame. Wie weet, welke bekende ik daar nog een keer tegenkom uit het dorp. Doordat ik zo enthousiast was.

6 opmerkingen:

 1. Leuk maar ik houd het bij “mond tot mond” reclame 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er gaat denk ik niets boven mond op mond reclame. Als iemand tegen mij zegt dat iets goed is of leuk, dan vind ik dat altijd waardevolle informatie.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is vaak ook de beste reclame .Onze Dochter gaat regelmatig uit eten en dan kan ze ons vertellen of het goed is of niet .

  BeantwoordenVerwijderen