Volgers

Volgers

dinsdag 13 november 2018

later

Andere jaren begonnen de vuurwerk knallen eind september. Dit jaar is het tot nu toe vrij rustig geweest. De laatste week is er ook op weekdagen af en toe een knal. Maar niet meer dat dagelijkse rondje van de rot(jes)gasten, die  vanaf hun fiets vuurwerk in de brandgangen gooien. Misschien is die groep dit soort "lol" ontgroeid. Hopen , dat ze geen jongere broertjes en zusjes hebben.
Gisterenavond reageerde Merle voor het eerst. Ze lag in haar eentje in de zitkamer en kwam na een knal naar de keuken gelopen. Veilig in de mand naast het vrouwtje. Ach ik heb nog een vol flesje Bach-rescue. Als het dagelijks knallen wordt, krijgt Merle haar druppeltjes. En gelukkig wil ze nog wel gewoon naar buiten.

3 opmerkingen:

  1. Oh dat vreselijke vuurwerk. Wat een ergernis. En zo zielig voor dieren. Onze hond heeft er nooit last van gehad, die was geboren in december in een gebied waar het flink knalde. Maar in zijn laatste levensjaar was hij ineens bang.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vreselijk dat geknal en onze poes Mikki is echt doodsbang .Hier vanochtend om 6 uur alweer een paar flinke knallen bah ! Gelukkig kun je Merle druppeltjes geven als het te erg word

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier omgekeerd. Laatste jaren was het redelijk rustig maar nu bijna alle dagen al weer geknal,we wonen tegenover een park waar veel jongeren samenkomen.

    BeantwoordenVerwijderen