Volgers

Volgers

donderdag 11 juli 2019

bezoekje

Gisteren dronken we thee bij mijn oude tantetje in den Briel. Ze gaat achteruit, lichamelijk en geestelijk. Toen ik de dag daarvoor belde, of het uitkwam, had ze bezoek. Ik twijfelde, of ze de afspraak zou onthouden.
Nee,twee dingen bezoek en telefoon waren te veel de dag daarvoor. Ik klopte op het raam om 11 uur en ze zat in haar pyjama in de stoel te slapen. Helemaal vergeten, dat ze bezoek kreeg. Terwijl zij zich aankleedde, maakte ik thee met bolus.
We hebben gezellig zitten praten. Mijn man gaat dan altijd na de thee Merle langdurig uitlaten. Al die oude bekenden, waar mijn tante en ik over praten kent hij toch niet.
Het was een koele dag, dus Merle ging na de wandeling terug in de auto voor nog hooguit 20 min. Toen we terug wilden rijden zat er een papiertje op de ruit geplakt. "Raam open, als de hond in de auto zit".
Misschien goed bedoeld, maar ik voelde toch irritatie. Het was een oordeel zonder dat men de situatie kende.Als we vroeger kampeerden sliep de hond de hele nacht in de auto. Het was trouwens helemaal niet warm in de auto met de bewolkte lucht. Volgende keer opletten, een hele grote dierenvriend kan nog de politie bellen.

8 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het raam doe ik altijd wel stukje open zowel voor als achterportier.
  Afgelopen winter, op de parkeerplaats vd kringloop, had ik ook zo'n betweterende mevrouw die rond de auto liep toen ik aankwam, ja dan gaat Hera druk blaffen. Laten ze er weg blijven dan gaat ze liggen en is er niks aan de hand met de korthaar. Hele tirade kreeg ik dat ze heeel veeeeel van honden wist. Tja ik heb ook gezond verstand als 60 jaar honden en 20 jaar schoonouders gehad die dieren tehuis hadden.
  Natuurlijk laten we haar niet in de volle zon in de auto en gaan ook niet meer naar Frankrijk in de zomermaanden, pas weer in september, ze is 9 en we willen graag beetje zuinig op haar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp je irritatie, maar ook degene die het briefje schreef, want ook al is het niet warm, er is ook zoiets als hoeveelheid zuurstof in een auto. Een heel klein stukje open voorkomt veel problemen, zowel voor je hond, als voor jullie. Je wilt niet dat mensen de hond onrustig maken door om de auto te gaan lopen, je wilt zeker niet dat de politie een ruitje in tikt van je auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk voor je tante dat je bij haar op bezoek ging. Dat papiertje klinkt inderdaad wel irritant...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken je dit? https://tipsvanbetje.wordpress.com/2019/07/12/betjes-verrukkelijke-ogensmoothie/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja ik heb het recept al opgeslagen en ga het proberen.

   Verwijderen
 6. Wat een fijn bezoekje aan je tante, vooral nu het allemaal nog kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
  en hij is ook in staat om ...
  1) liefdespellen
  2) verloor liefdesbetoveringen
  3) scheiding
  4) echtgenoten echtgenoten
  5) betoverd bindmiddel
  6) ontbindingsspreuken
  7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
  8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
  9) zal je liefde bevredigen
  10) je wilt rijk zijn
  doctorosagiede75@gmail.com of
  whatsapp +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen