Volgers

Volgers

donderdag 4 juli 2019

hulp van facebook

 Vanochtend fietste ik al heel vroeg langs het water. Er was niemand anders. In de verte lag een zwart bundeltje. Ik dacht aan een dode vogel. Het was een portefeuille. Met bankpas, rijbewijs en kenteken. Daar zou iemand in de rats gaan zitten.
Thuis haalde ik alles er uit. Het leverde naast een naam wel een adres op. Maar geen telefoonnummer. Ik zou ev later naar die straat kunnen fietsen, kijken of er iemand thuis was. Ineens dacht ik aan facebook. Het dorp is zo groot niet.Ja hoor, zoeken leverde het account van waarschijnlijk van zijn vrouw. Ik vroeg in een chat of zij …… kende in een bepaalde straat. Want ik had een portefeuille gevonden .Er kwam antwoord van een heel blijde mevrouw. Het was haar man.
Eind van de middag wordt het gevonden voorwerp opgehaald. Gelukkig is het goed afgelopen.

3 opmerkingen:

 1. Hè wat fijn! Lang leve facebook, toch nog ergens goed voor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je goed en slim opgelost zeg. Soms komt Facebook toch wel goed van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
  en hij is ook in staat om ...
  1) liefdespellen
  2) verloor liefdesbetoveringen
  3) scheiding
  4) echtgenoten echtgenoten
  5) betoverd bindmiddel
  6) ontbindingsspreuken
  7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
  8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
  9) zal je liefde bevredigen
  10) je wilt rijk zijn
  doctorosagiede75@gmail.com of
  whatsapp +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen