Volgers

Volgers

woensdag 17 juli 2019

zomerstopHet was gisteren de laatste yogales. Met theedrinken en gezellig kletsen na afloop.Er is maar een korte zomerstop. Na de vakantie is de les op een andere locatie. In een mineralen-winkeltje, één straat verder van ons huis. Lekker dichtbij voor me. Het lijkt me een locatie met aparte sfeer.
Ook de kaasboerin gaat op vakantie. Gelukkig blijft het uitleenpunt van de bibliotheek open. Aardig,dat die vrijwilligsters in de zomer willen werken.
 Alleen schoot ik er gisteren niets mee op.  Er stonden twee gereserveerde boeken voor me. De mevrouw kon ze niet "binnenhalen" naar het uitleenpunt. Dat betekende dat de boeken  niet op mijn pasje gezet konden worden. Ik stelde voor om ze dan ongestempeld mee te nemen en snel terug te brengen. Maar dat kon helemaal niet.
Vanmiddag zitten er andere dames. Ik ga eerst maar bellen of dat wel binnenhalers zijn, voor ik weer voor niets fiets. En de helpdesk in de hoofdbibliotheek was ook niet bereikbaar. Die hadden zomerstop. Gelukkig heb ik nog wel een paar "herlezers"in de boekenkast.

3 opmerkingen:

 1. Hier ook zomertijden in de bibliotheek. Niet meer in de avonden open. Fijn van die herlezers inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
  en hij is ook in staat om ...
  1) liefdespellen
  2) verloor liefdesbetoveringen
  3) scheiding
  4) echtgenoten echtgenoten
  5) betoverd bindmiddel
  6) ontbindingsspreuken
  7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
  8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
  9) zal je liefde bevredigen
  10) je wilt rijk zijn
  doctorosagiede75@gmail.com of
  whatsapp +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen