Volgers

Volgers

woensdag 26 augustus 2020

Dat uurtje

Op dit moment lees ik een ouder boek "geniale genen". Het gaat over de opkomst van de epigenetica. Met het daaruit voortvloeiende inzicht,dat gedachten en gevoelens invloed hebben op het aan-en uitzetten van genen. Het boek sluit aan bij een interview van Pierre Capel van een paar weken geleden. Hij vertelde over de nadelige invloed van de al maanden lang durende angst( bij sommige mensen en vooral kinderen). Wat die gevoelens en gedachten doen met je gezondheid en vooral het immuunsysteem. Hij meende,dat nog langer durende stress zodanige beschadigingen kon veroorzaken,dat die doorgegeven worden aan de volgende generatie. In de loop der jaren ben ik me redelijk bewust geworden van negatieve gedachten en daaruit voortvloeiende gevoelens. Soms is zien daarvan genoeg om ze te laten verdwijnen. Maar af en toe heb ik een "zwart uurtje". Rond vijf uur wakker en niet meer kunnen slapen. Dan komen ze aangemarcheerd,de zorgen en negatieve gedachten. Ik moet dat leger gewoon over me heen laten komen,iets anders helpt niet. Het wondelijke is,als ik dan nog een tijdje slaap word ik wakker in mijn gewone humeur.

6 opmerkingen:

  1. Ik herken dat uurtje wel. Heel vervelend. Ik heb het vaak aan het eind van de dag. Het gaat gelukkig weer over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja negatieve gedachten alleen al opmerken. Dat is het begin van verandering. Vechten helpt niet denk ik maar. Goed stuk hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Of het genetisch zó snel gaat,vraag ik me af, dan moet die stress wel behoorlijk wat generaties blijven voortduren. Maar ik geloof zeker dat langdurige stress (zoals we nu ervaren) slecht is voor je immuunsysteem.
    Daarom kijk en lees ik niet zoveel nieuws meer. En ik probeer negatieve gedachten te laten komen en gaan, zonder er verhaaltjes op te projecteren. Dat is soms best lastig. Ik heb dat negatieve uurtje vaak als ik moe ben, of te lang alleen zonder bezigheden. Het scheelt als je weet waar het vandaan komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In de nacht lijkt soms alles zwarter.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goed dat je van jezelf weet die nare somberheid vanzelf ook weer verdwijnt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is een sacret die je kunt gebruiken om je ex-man of vriend terug te krijgen, dr.Sacre is de oplossing voor hoe je je geliefde terug kunt krijgen, dr.Sacre is een geweldige spreukmaker en een heel eerlijk persoon, hij bracht mijn ex-minnaar terug voor mij binnen 24 uur en nu houden we zo veel van elkaar Dr. Sacre is een geweldige spreukmaker waarmee je kunt praten voor hulp, als je je geliefde terug wilt en om van je te houden en je te koesteren, neem dan contact op met Dr Sacre op WhatsApp +2349076034359 of stuur een e-mail naar sacretempleofpower @ gmail.com om uw relatieprobleem op te lossen

    Miss Lore

    BeantwoordenVerwijderen