Volgers

Volgers

dinsdag 4 augustus 2020

hebberig

Meestal ben ik tevreden met alles. Maar soms steekt onverwacht een lichte hebberigheid de kop op. Mijn man had een bestelling gekregen, verpakt in een doosje van een Himalaya-zoutlamp. En vroeg of ik er van gehoord had. Ik kende die lampen van een winkel hier.
Alle tekst van het doosje werd opgelezen. Negatieve ionen, lucht zuiveren, rustgevend licht, een scala aan goede eigenschappen. Toen kwam het, de gedachte "Die zou ik ook wel willen hebben". Nu had ik nog iets tegoed door het winnen van een weddenschap, dus mijn man zei "Koop zo'n lamp". Googelen leverden nog meer mooie verhalen op.
Gelukkig moest ik wachten tot de winkel in het dorp vandaag pas open was. Want in die tussentijd besefte ik, dat we niet eens een goede plek hadden voor de zoutlamp. Bovendien, ik heb een ionisator. Een lampe Berger neemt de geurtjes weg. En rustgevend licht krijg ik van een kaars. Ik kwam tot bezinning en koop geen zoutlamp. Ik ben tevreden met mijn hoekje.

11 opmerkingen:

  1. Soms heb ik ook vlagen van 'spirituele' hebberigheid! ;-) Vaak improviseer ik dan. Ooit had ik in alle hoeken van mijn kamer potjes zout gezet..Helaas is mijn klankschaal 'verdwenen' en die ga ik weer aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken geen van de zaken die je hier noemt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier in de buurt zit een winkel vol met moois. Ook zoutlampen. Maar ik word hebberiger van de mooie stenen die ze daar hebben en mooie sieraden. Maar ja...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk. Heb ik ook vaak. Eerst die hebberigheid en daarna het nadenken. Vroeger had ik meer moeite met nadenken en later spijt van de koop.
    Ach je kunt als je wilt overal van leren en zuiveren dat doe ik dagelijks in meditatie. Helemaal gratis En Carmen poets de rest en daar benm ik zo blij mee.😉 👌

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie ervaring; dat je eigenlijk (al) genoeg hebt en daar tevreden mee bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die koopdrang vind ik heel herkenbaar! Het is inderdaad de kunst of het geluk als je niet meteen kunt handelen. Dan ebt hij vaak wel weer weg ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lampe Berger heb ik ook, al een paar jaar; heerlijk die luchtjes. En een zoutlamp ook, rustgevend licht, hou ik van. In het najaar ga ik hem weer gebruiken, als het 's avonds eerder donker wordt. Ben er heel blij mee
    Berber

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oooh, jij krijgt ook van die gekke reacties uit Mumbay, zoiets had ik ook.

    Tevredenheid is een groot goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. goede dag vrienden ze is geen probleem zonder een oplossing, maar alleen als je op de juiste plaatsen hulp zoekt, ik had een vreselijke puinhoop in mijn huwelijk omdat mijn man me na 5 jaar huwelijk verliet voor een andere vrouw en het schokkende is dat we hadden geen enkele vorm van misverstand, ik wist meteen dat er iets niet klopte want ik smeek hem om naar huis te komen, maar hij weigerde en deed raar naar me toe, dit deed me op zoek gaan naar hulp en ik had het geluk een spreukenmaker tegen te komen contact online het werd gedropt door een man die beschreef hoe de spreukmaker Dr. Ajayi hem hielp bij het winnen van grote prijzen in de loterij. Ik nam contact op met dr. Ajayi en legde hem mijn situatie uit, hij stelde een paar vragen waarop ik de juiste antwoorden gaf, ik gaf hem ook wat geld om dingen te kopen die hij voor de klus zou gebruiken en na drie dagen van de betovering heb ik mijn man bij mij thuis, het is een wonder. neem contact op met Dr Ajayi voor elke soort spreukbaan. Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen