Volgers

Volgers

zondag 13 september 2020

verrassend bezoek

Gisteren ging eind van de ochtend de telefoon "Zijn jullie thuis vanmiddag?Wij zitten in de buurt,gaan eerst nog lunchen in Veere en willen dan even op de thee komen". De jongste dochter van mijn zus. Altijd leuk,zoiets onverwachts. In de middag kwam het stel.Ze waren 3,5 jaar geleden hier getrouwd met een feest in een strandtent. En hadden nu een weekendje in deze contreien geboekt,om herinneringen op te halen.Toen de later naar die strandtent gingen, herkende de eigenaar hen nog van "het eerste huwelijk op deze plek". Ik hoop,dat hij er meer gehad heeft. Wat kun je met sommige mensen toch gewoon doorpraten,waar je de vorige keer,wanneer ook bent gebleven. Mijn nichtje zit ook in het onderwijs,dus hebben we veel gemeenschappelijks. Als kind kwam ze regelmatig logeren. Later als pubers soms met een vriendin of de vriendjes. Wat jammer toch,dat alle familie zo ver weg woont.

5 opmerkingen:

  1. Fijn is dat, zo'n goede band met nichtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik hoop dat wij later ook nog steeds zo'n goed contact zullen hebben met onze neven, die nu regelmatig komen logeren, maar ja, straks gaan ze puberen en misschien wel studeren... Supertof dat ze haar tante niet vergeten is. En altijd fijn om verder te kunnen gaan waar je gebleven was. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellig zo'n onverwachts bezoekje! Het is inderdaad jammer als mensen zo ver weg wonen dat 'even langsgaan' niet zo makkelijk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, heerlijkom gewoon de draad op te pakken. Afstand is dan geen probleem.

    BeantwoordenVerwijderen