Volgers

Volgers

maandag 8 november 2021

helder weer

at een heerlijk helder herfstweer. Vanochtend liep ik door het dorp en achter de wieken van de molen kwam het eerste lichte blauw in de lucht. Dan sta ik even stil te kijken.Opgefrist smaakt een ontbijt helemaal goed. Er kwam een vriendin theedrinken en bijpraten. We spraken af dit vaker te doen. Er beginnen steeds meer mensen weg te vallen en de overblijvenden moeten elkaar "op de been houden". Zij had weer een goede vriend,die ik ook oppervlakkig ken in het hospice liggen. Dan is het goed,dit van je af te praten........Na het afwerken van een lijstje kleine klusjes was er tijd voor een boek. Het was net te bewolkt om in de tuin te zitten.De maaltijdsoep staat al klaar. Want straks laat ik de buurhondjes uit. De buurvrouw neemt ze beiden mee,maar ik maak het rondje met de honden één voor eén. Ik zou niet weten,hoe je met een riem in elke hand ook een een opruimzakje moet hanteren. Nu hopen,dat er nog even geen vuurwerk is. Dan krijg ik die kleine Spaanse schlemiel moeilijk mee naar buiten.Jammer,dat er al zo geknald wordt.

5 opmerkingen:

 1. Dat is een mooie dag, alles bij elkaar! Ja, hier wordt ook geknald, ben me al een keer rot geschrokken van een enorme klap. Laat staan hoe de dieren zich moeten voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad prachtig herfstweer op het moment. Hier in de Achterhoek ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, dat mooie herfstweer. En vervelend die knallen, hoop dat Bente er niet al te bang voor is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik en mijn man zijn al 8 jaar samen, nu hebben we twee kinderen en onze harten zijn samengegroeid om voor altijd te leven, we hebben een gelukkig gezinshuis, maar op een trouwe dag ging hij naar buiten en toen hij thuiskwam, zag hij er niet gelukkig uit, ik dacht erover na en probeerde te weten wat het probleem is, maar hij weigerde iets te zeggen en die dag nam zijn liefde voor mij af en hij vroeg om een ​​scheiding maar ik weiger en we wonen nooit meer samen dus het leven was niet gemakkelijk voor mij en de kinderen . op een dag ontmoette ik op weg naar huis een goede vriend van mij ze vroeg naar mijn man ik legde haar dingen uit ze was verrast, ze zei me geen zorgen meer te maken dat ik mijn man terug zou krijgen, ze vertelde me over dr. Ayayi een krachtige spreukgieter die haar hielp bij haar huwelijksproblemen en me zijn contactpersoon gaf om hem te bereiken, maar ik was sceptisch om contact met hem op te nemen, een trouwe die ik besloot om Dr. Ajayi eens te proberen, nam contact met hem op. Ik legde mijn probleem aan hem uit en hij vertelde me waar het probleem vandaan komt en wat er moet gebeuren om het weer goed te maken in mijn huwelijk, hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en binnen drie dagen belde mijn man me en verontschuldigde zich dat hij dat deed ik weet niet wat hem overkwam en hij is op weg naar huis, sinds die dag tot op de dag van vandaag is mijn huishouden gevuld met liefde en vrede, alle dank gaat uit naar de krachtige betoveraar Dr. Ajayi. Als u met een probleem wordt geconfronteerd en een snelle oplossing wilt, is Dr. Ajayi de juiste persoon voor de baan. Contacten E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

  BeantwoordenVerwijderen