Volgers

Volgers

woensdag 17 november 2021

thee drinken

Zo langzamerhand ontstaan er huiselijke initiatieven voor mensen,die niet meer naar een cafe/restaurant gaan. Ik heb me al opgegeven voor een veganistische lunch bij iemand thuis eerdaags.Vanochtend was er theedrinken bij een vage bekende thuis. Het was erg gezellig. En praat meteen zo gemakkelijk. In veel opzichten dezelfde mening,gelezen boeken of bekeken websites. Ook weer nieuwe dingen leren van die anderen.....Het was ook even stoom afblazen wat betreft problemen met familie/vrienden en op het werk vanwege Mrna-standpunt. Wat bof ik dan als gepensioneerde. En bovendien familie en vrienden,waarbij we elkaars mening respecteren en over van alles praten behalve het C-woord...... Al eerder sprak en mailde ik met een gelijkgestemde mevrouw uit de straat. Gisteren gebruikte ze voor de tweede keer het woord "eenzaam"in een mail. Ik had al eens aan theedrinken gedacht.Maar na de gezelligheid van vanochtend ga ik haar zeker vragen of ze zin heeft om af en toe een kopje thee te komen drinken.

7 opmerkingen:

 1. Ja, ik laat mensen binnen die anders denken, de pro- vaccinatie types, geen apartheid voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi dat je bij elkaar de gezelligheid opzoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig, dat dit soort dingen gewoon kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We zijn toch zeker allemaal Mensen, en niet alleen aar 'Gevaccineerden' en 'Ongevaccineerden'? Goed dat je naar alternatieven zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als mens is het fijn om met andere mensen van gedachten te wisselen. Ik vind dat ook altijd zo waardevol en fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik en mijn man zijn al 8 jaar samen, nu hebben we twee kinderen en onze harten zijn samengegroeid om voor altijd te leven, we hebben een gelukkig gezinshuis, maar op een trouwe dag ging hij naar buiten en toen hij thuiskwam, zag hij er niet gelukkig uit, ik dacht erover na en probeerde te weten wat het probleem is, maar hij weigerde iets te zeggen en die dag nam zijn liefde voor mij af en hij vroeg om een ​​scheiding maar ik weiger en we wonen nooit meer samen dus het leven was niet gemakkelijk voor mij en de kinderen . op een dag ontmoette ik op weg naar huis een goede vriend van mij ze vroeg naar mijn man ik legde haar dingen uit ze was verrast, ze zei me geen zorgen meer te maken dat ik mijn man terug zou krijgen, ze vertelde me over dr. Ayayi een krachtige spreukgieter die haar hielp bij haar huwelijksproblemen en me zijn contactpersoon gaf om hem te bereiken, maar ik was sceptisch om contact met hem op te nemen, een trouwe die ik besloot om Dr. Ajayi eens te proberen, nam contact met hem op. Ik legde mijn probleem aan hem uit en hij vertelde me waar het probleem vandaan komt en wat er moet gebeuren om het weer goed te maken in mijn huwelijk, hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en binnen drie dagen belde mijn man me en verontschuldigde zich dat hij dat deed ik weet niet wat hem overkwam en hij is op weg naar huis, sinds die dag tot op de dag van vandaag is mijn huishouden gevuld met liefde en vrede, alle dank gaat uit naar de krachtige betoveraar Dr. Ajayi. Als u met een probleem wordt geconfronteerd en een snelle oplossing wilt, is Dr. Ajayi de juiste persoon voor de baan. Contacten E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

  BeantwoordenVerwijderen